11 Kasım'da en çok indirim yapan alışveriş siteleri - Haberler - indir.com

11 Kasım'da en çok indirim yapan alışveriş siteleri

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-11 11:33:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Etkinlik

Bildiğiniz üzere “Black Friday” adıyla anılan “Kara Cuma” indirimleri tüketiciye büyük ölçüde destek oluyor. Yüzde 50 indirimlerin yanı sıra sepette ek indirimler sunan markalar bu sayede sezonda satılan ürünlerin piyasa değerinden çok daha uygun bir fiyata satın alınmasında yardımcı oluyor. Giyim üzerine kampanyaların yanı sıra bazı online alışveriş yapılan bazı internet siteleri ev aksesuarlarından teknolojik ürünlere kadar birçok kategoride özel indirim fırsatları sunuyor. “Kara Cuma” indirimlerini duymaya hepimiz alışkınız ancak bu defa markalar 11 Kasım indirimiyle karşımızda. 11.11.xxxx indirimlerinin nedeni 1 sayısının “Tek” anlamını taşıyor olması. Bunun nedeni de “Yalnızlar günü festivali”. Çin’de başlayan bir festival olan bugün ülkemizde de alışveriş festivali olarak düzenlendi.  11 Kasım’da başlayarak markalara göre bir gün ila üç gün boyunca devam edecek bu indirimler sayesinde hem giyim kategorisinde, hem de teknoloji kategorisinde almak istediğiniz ürünleri piyasanın altında satın almanız mümkün. Peki hangi siteler yüzde kaç oranında indirim uyguluyor? 

11 Kasım kazandırıyor! 

Bugün itibariyle başlayan en büyük indirimlerden biri de online alışverişin en sık tercih edilen adreslerinden olan GittiGidiyor’da. Bugün itibariyle 09.00’da başlayan bu kampanya 23.59’a kadar geçerli olacak. 21 saatlik geçerli olan bu kampanya da GittiGidiyor yüzde 75’e varan indirimlerle tüketicilerine merhaba diyor. Buna ek olarak sepette ek yüzde 15 indirimde sunan GittiGidiyor’un sunduğu indirimler ve oranları ürünlerin kategorisine ve fiyatlarına göre değişim gösteriyor. 

Cadılar Bayramı İndirimlerinde satılan en popüler 10 oyunCadılar Bayramı İndirimlerinde satılan en popüler 10 oyun

İndirim Festivali 

11 Kasım indirimlerine katılan bir diğer online alışveriş platformu ise N11 oldu. Çin’de başlayan "Single Days (Yalnızlar Günü) Festivali” kapmasında Türkiye’de de indirimler düzenleyen N11, teknolojiden outdoor ürünlerine kadar birçok farklı kategoride farklı indirim seçeneklerine sahip. İndirimlere ek olarak tüketicilerine daha fazla indirim için kuponda dağıtan sitede indirimler 23.09 tarihine kadar geçerli olacak. 

11 Kasım'da en çok indirim yapan markalar

Teknolojide %70’e varan indirimler 

Ürün yelpazesinin olmazsa olmazı da tabi ki teknoloji ürünleri. Türkiye’nin en büyük ve en güvenilir E-ticaret siteleri arasında olan Hepsiburada tüketicilere özel sunduğu indirimlerle ses getiren siteler arasında. Kadın giyimden erkek giyime kadar ürün kategorisine göre yüzde 70’e varan indirimler sunan Hepsiburada aynı politikayı sınırlı sayıda belirlenen teknolojik ürünlerde de izliyor. Hatırlarsanız Hepsibuarada geçtiğimiz günlerde Apple ürünlerinin Türkiye’deki ilk resmi E-ticaret platformu olmuştu. Ancak teknoloji kategorisinde olan dev indirimler sınırlı sayıdaki ürünlerde olduğu için elinizi çabuk tutmanızda fayda var. 

Giyim kategorisinin devleri yarışıyor! 

Giyim kategorisinde indirim denince akla ilk gelen E-ticaret platformu kuşkusuz ki Trendyol. “Black Friday” indirimleriyle sık sık tüketiciye yüzde 50’ye varan indirimler sunan Trendyol’a ek olarak 11 Kasım’da özel indirim sunan platformlardan birisi de Morhipo olarak karşımıza çıkıyor. 

Çeşitli markaların ürünlerini satışa sunan Morhipo, Boyner ürünlerinde %80’ne varan indirimler, Beymen çantalarda ise %75’e varan fırsatlar sunuyor. Buna ek olarak mutfak gereçlerinden outdoor kategorilerinde de dev indirimler sunan Morhipo, sepette ek %25 ve %30’luk indirimlerle karşımızda. Morhipo’nun 8 Kasım’da başlayan indirim kampanyası 23.59’da son bulacak. 

Son dönemlerin en popüler E-ticaret platformlarından olan Trendyol ise indirimlerin yanı sıra ücretsiz kargo seçenekleri ve ürünlere özel kampanyalarla karşımıza çıkıyor. Çeşitli kategorilerde dev indirimler sunan Trednyol sepette ek %40 indirim ve bir ürün alana ikincisi 1 TL kampanyası ile tüketicisine kapılarını aralıyor. Bazı markalarda ücretsiz kargo seçeneği de sunan Trednyol indirimi saat 23.59 itibariyle son bulacak. 

MediMark’tan %40’ varan dev indirimler! 

11 Kasım kampanyasına geçtiğimiz sene de dahil olan markalardan biri olan MediMarkt bu senede fiyatları dibe çekiyor. Online alışverişte kullanıcılarına %40’a varan indirimler ve belirli ürünlerde ya da tutarda ücretsiz kargo kargo seçeneği sunan MediaMarkt’ın kampanyası tüm teknoloji ürünlerinde geçerli olduğunun altını çizmekte fayda var. Online sitesinin yanı sıra mağazalarda da aynı indirimi sunan MediMarkt’ın indirimi gece 23.59’da son bulacak. 


11 Kasım'da en çok indirim yapan markalar11 Kasım'da en çok indirim yapan markalar

PAYLAŞ