Ev ya da geniş iç alanlarda WiFi sinyal sorununun kolay bir şekilde çözülebilmesi adına TP-Link en iyi çözümlerini duyurdu. WiFi 6 teknolojisiyle desteklenen yeni nesil menzil genişletici seride şu anda 20’i aşkın ürünü geliştiren şirket, sinyal sorunu yaşayanlar için de en uygun çözümü sunuyor.

Serinin en gözde modellerinden birisi ise TP-Link adlı yeni ürün. Kalite, performans ve fiyat açısından oldukça cazip olan model, prize takılıp kolay bir şekilde aktif edilebiliyor. WiFi 6 ve WiFi 4 gibi farklı teknolojilerin desteklendiği seride en çok WiFi 5 teknolojisi destekleniyor. Farklı bağlantı hızlarında ve sinyal sorunlarında uygun çözümlere sahip olan marka, üstelik cihazlarda cihaz sayısına göre kablosuz hız dağıtımı da yapılabiliyor.

En ideal yerde kullanılabiliyor

WiFi sinyal dağıtıcıları için TP-Link’in sağladığı en önemli avantajlardan birisi sinyal desteği. Ev içerisinde en uygun alanın belirlenmesi adına Akıllı Sinyal Göstergelerini takip edebilecek kullanıcılar böylece performansı ve hızı en üst seviyeye taşıyabiliyor. Kullanıcılar tüm bu işlemleri yaparken ücretsiz olarak kullanıma sunulan Tether uygulamasından yararlanabiliyor. Uygulama sayesinde ağa bağlanan tüm cihazlar da anlık olarak kontrol edilebiliyor. Bu sayede ağlardaki güvenlik de TP-Link güvencesi ile sağlanabiliyor.

Yapılan tanıtımlara göre 20 dolardan başlayan fiyatlar ile satışı yapılan TP-Link menzil genişletici ailesinde ihtiyaçlara göre en uygun ürünleri bulabilmek mümkün.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir