Studio Display, Hey Siri desteğini eski Macbook’lara ve iMac’lere getiriyor. Desteklenen cihazların detayları aşağıdadır…

Teknoloji devi Apple, 8 Mart’ta Peek Performance adlı bir etkinlik düzenledi. Marka, etkinlikte iPhone SE 2022 başta olmak üzere M1 Ultra işlemci, iPad Air 5, Mac Studio ve Studio Display ürünlerini tanıttı. A13 Bionic işlemci ile tanıtılan Studio Display’in eski Macbook modellerine Hey Siri ve diğer birçok özellik desteğini getirdiği görülüyor. Peki hangi modelleri kapsayacak ve nasıl çalışacak?

Studio Display’in Siri desteği, Mac kullanıcılarını uzun süredir mutlu ediyor!

Apple Studio Display olarak adlandırılan ekranı birçok teknik özellik ile birlikte sunuldu. Ekranın bir diğer harika özelliği de bugün görünen bilgiler. Studio Display, eski Macbook Pro’lara ve iMac cihazlarına bağlandığında Hey Siri’yi destekler.

Apple’ın 2022’de tanıtacağı Mac modelleri belli oluyor

Studio ekranlı eski Macbook Pro modellerini temel alan Hey Siri, 2016 ve 2017 yıllarında 13 inç ve 15 inç modellerde kullanıma sunulacak. Ayrıca, 2017 ile 2019 arasında piyasaya sürülen 21,5 inç veya 27 inç ekran boyutlarına sahip iMac cihazlarında da aynısı olacak.

Hey Siri’ye ek olarak yeni güncelleme Stüdyo Ekranı ayrıca Center Stage’i (insanlar videoda hareket ederken insanların hareketsiz kalmasını sağlar) ve Spatial Audio’yu (bir görüntü izlerken her yönden gelen bir ses hissi yaratmak için) destekler.

Peki Apple’ın bu yeni hamlesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir