Oyun dünyasının önemli isimlerinden Epic Games, bu haftada oyunseverleri heyecanlandıracak bir haber ile gündeme geldi. 

Epic Games’in haftalık hediye oyun kampanyasında bu hafta görselleri ile ön plana çıkan Chess Ultra oyunu ve World of Warships Starter Pack: Ishizuchi paketi hediye ediliyor. Epic Games mağazasının haftalı olarak sunduğu oyun kampanyası ile oyuncular pek çok oyunu ücretsiz deneyimleme hakkına sahip oluyorlar. Kampanya kapsamında bu hafta hem bir oyun hem de bir başlangıç paketi ücretsiz olarak sunuluyor. 

Chess Ultra ve World of Warships

World of Tanks oyunuyla yakından bilinen Wargaming stüdyosu tarafından geliştirilen bir diğer popüler oyun World of Warships için bu hafta Starter Pack: Ishizuchi kampanya kapsamında ücretsiz olarak sunulacak. 123 TL fiyatı olan bu pakette Japon Seviye IV savaş gemisi Ishizuchi, Liman yuvası, 11x epik kamuflaj, 5x ödül kutusu, dört türden 11x harcanabilir sıradan ekonomik bonuslar (“Kredi +%20,” “Gemi DP’si +%100,” “Komutan DP’si +%100,” ve “Ücretsiz DP +%300”) veriyor. Paketin sunduğu içeriklerden faydalanmak için elbette ki oyunun kütüphanenizde ekli olması gerekiyor. 

Ücretsiz olarak sunulan bu heyecan verici oyun ise Chess Ultra’dır. Dikkat çekici 4K görselleri, çevrimiçi çok oyunculu mücadeleler ve Büyük Üstat onaylı yapay zeka desteği ile Chess Ultra oyunculara son derece geniş bir satranç tecrübesi sunuyor. Her iki ürünü de Perşembe akşamına kadar Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Togg, Samsun ve Antalya gibi iki büyük şehirde daha mobil deneyim merkezi açtı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir