Epic Games, bu hafta ve her hafta ücretsiz oyunlar sunmaya devam ediyor. İşte bu haftanın 44 TL değerindeki bedava oyunları!

Ücretsiz oyunlarla her hafta oyuncuları güldüren Epic Games, bu hafta ücretsiz oyunlar ve oyun içerikleri ile oyunseverlerle buluşuyor. Epic Games’in efsanevi Doom serisinden bu hafta 44 TL’yi ücretsiz dağıttığı tek yer DOOM 64. Her hafta ücretsiz oyun dağıtmaya devam eden Epic Games, bu haftanın ücretsiz oyunlarını da duyurdu. Geçtiğimiz haftanın en popüler indie oyunlarından bazılarını ücretsiz dağıtan Epic Games, Doom serisinin efsanevi yapımlarından DOOM 64 ile karşınızda. 44 TL’lik bu oyunu 25 Ağustos 18.00’e kadar ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Ayrıca önümüzdeki hafta ücretsiz bir oyun oynanacağı açıklandı. Ring of Pain, önümüzdeki hafta oyunculara ücretsiz olarak sunulacak.

DOOM 64 nasıl bir oyun?

1997 yılında Nintendo 64 için piyasaya sürülen DOOM 64, DOOM II olaylarının doğrudan devamı niteliğindeki birinci şahıs nişancı oyunudur. 2020 senesinde DOOM’un 25. Yıldönümünü kutlamak için PC ve konsollar için DOOM 64 Enhanced Edition piyasaya sürülmüştü.

Endonezya’da Steam ve Epic Games yasaklandı

Cehennemin Dünya’nın işgalini durdurmasının üzerinden uzun yıllar geçti. İnsanlığın güvenliği için karantinaya alınan Mars’taki UAC araştırma tesisi terk edildi ve unutuldu… şimdiye kadar. Kayıp bir uydudan gelen bir sinyal, yalnızca bir varlığın kaldığını ve bu varlığın iblisleri diriltme yeteneğine sahip olduğunu gösterir. Cehennem ordularıyla savaşan tek uzay savaşçısı olarak, iblislerin anasını avlamak ve yeni bir iblis istilasını durdurmak için savaşa yalnız gönderiliyorsunuz.

Doom 64 Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel Core i5-750
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: R7 240 | GTX 660 | Intel HD 530

Doom 64 Önerilen Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel Core i5-2400 | AMD Phenom II X6 1075T 3.0 GHz
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: GTX 780 | R9 290X

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir