Oyun dünyasının başarılı isimlerinden Epic Games’in 16 Aralık – 30 Aralık tarihleri arasında devam edecek olan her gün bir ücretsiz oyun sunma kampanyası kapsamında sunulan bugünkü ücretsiz oyun belli oldu.

Epic Games bilindiği üzere 16 Aralık’tan 30 Aralık’a kadar her gün bir ücretsiz oyunla oyuncuların kalbini kazanacak gibi gözüküyor. Epic Games geçtiğimiz saatler içerisinde altıncı ücretsiz oyununu sundu. 

Ücretsiz oyun Second Extinction oldu

28 2

Epic Games’in bugün oyuncuların beğenisine sunduğu ücretsiz oyun Second Extinction oldu. Oyunun ücretli alınması halinde Steam’e 40 TL. ödeme yapılması gerekiyordu. Oyunun yarın, yani 22 Aralık 19:00’a kadar kendi kütüphanenize eklemeniz halinde oyun artık tamamen sizin olacak. 

Bitcoin’de uzun zaman sonra rekor düşüş yaşandı

Oyun dünyasının lider ismi Epic Games’in yarın sunacağı ücretsiz oyun ise henüz açıklanmadı. Fakat yine de kurdelenin rengine göre tahminde bulunacaklar olacaktır. Yarın için ücretsiz olacak olan oyun da 19:00’da erişime sunulacak, onu da 24 saat içerisinde hesabınıza eklemeniz gerekecek. Ücretsiz olarak sunulan oyunlar ile beraber kütüphanenizi zenginleştirebilir ve heyecan verici oyunları deneyimleyebilirsiniz. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir