Oyun dünyasının başarılı isimlerinden Epic Games Store geçtiğimiz yıl içerisinde 15 günlük bir yılbaşı kampanyası başlatmıştı. Şirket bir kez daha “15 gün 15 ücretsiz oyun” vermeye karar verdi.

Başarılı isim Epic Games Store, yılın bitmesine satılı günler kala 15 gün boyunca 15 büyük oyunu ücretsiz yapma kampanyası kapsamında başlangıcı ise Shenmue 3 adlı oyun ile yaptı. Direk olarak site üzerinden 17.12.2021 saat 19:00’a kadar ücretsiz olarak sahip olacağınız oyunun açıklaması ise şu şekildedir:

“Babasının intikamını almaya kararlı 18 yaşındaki Japon dövüş sanatları ustası Ryo Hazuki olarak oyna. Destansı Shenmue serisinin üçüncü kısmında Ryo, babasının katilinin çok istediği bir eser olan Phoenix Aynası’nın ardındaki sırrı çözmek istiyor.

22 3

Bu serüven sırasında, cıvıl cıvıl, doğal güzelliklerle dolu Çin kırsalını sürükleyici bir şekilde betimleyen yerlere gidiyor. Ryo’nun macerası onu şehirlerden ve dağ köylerinden geçiriyor ve buralarda eğitimini ilerletiyor, kumarda şansını deniyor, rekabetçi oyunlar oynuyor ve yarı zamanlı işlerde çalışırken Phoenix Aynası’nın ardındaki gerçeği keşfetmeye çalışıyor.”

Daha önce de belirtildiği üzere kampanya kapsamında ilk oyunlar yalnızca bir gün boyunca ücretsiz olacak. Ücretsiz olarak sunulacak olan son oyun ise bir hafta boyunca ücretsiz olacak. 

Google çalışanları aşı kuralına uymazlarsa yaptırımlar ağır olacak

Epic Games Store, ücretsiz oyunlarıyla heyecanlandırmayı başarıyor

23 2

Epic Games, geçtiğimiz yıl yine aynı şekilde 15 gün boyunca devam ettiği ücretsiz oyun kampanyasının açılışını şehir kurma büyük ses getiren Cities: Skylines ile yapmıştı. Bu oyunun ardından ise firma tarafından sunulan ücretsiz oyunlar Oddworld: New ‘n’ Tasty ve The Long Dark olmuştu. Bu oyundan sonra ise Defense Grid: The Awakening ve Alien: Isolation oyunları ile oyunseverlerin karşısına çıkan Epic, ardından ise Metro: 2033 Redux sonrasında Tropico 5 ve Inside ücretsiz olarak sunmuştu. Oyuncular diğer oyunları tatmalarının ardından Darkest Dungeon, MyTime At Portia, Night in the Woods, Stranded Deep ve Solitairica ve Torchlight II verilmişti. Kampanyanın bitişi ise Jurassic World Evolution ile yapılmıştı. Epic Games’in sunduğu her bir oyun farklı temada olup oyuncular için farklı deneyimler sunmaktadır. Bu sayede ücretsiz bir şekilde birbirinden farklı oyunları deneme hakkını elde edebilirsiniz. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir