Son zamanlarda dolar ve euro kurlarından dolayı, istediğimiz gibi seyahat edemiyor olsak da, bütçe dostu ülke ve şehirleri tercih ederek, doğru otel uygulamaları kullanarak ve uygun fiyatlı konaklama birimlerini tercih ederek daha ucuz bir Avrupa, Asya ya da Balkan turu yapmak mümkün. Otel tercihi yaparken kullanacağınız uygulamaların büyük bir bölümünde erken rezervasyon fırsat indirimleri oluyor. Ayrıca uzun süreli ve sık kullanıcılara çok büyük indirimlerde yapılabiliyor. Bu yüzden bir Avrupa ya da Asya seyahati planlıyorsanız, otel, hostel ya da daire seçimi yapmadan önce aşağıdaki 5 uygulamadan birkaçını telefonunuza indirdiğinizden emin olun deriz.

Seyahat etmekten yorulduğunuzda, isteyeceğiniz son şey karmaşık bir uygulama veya meşgul bir web sitesidir. Tek istediğiniz başınızı koyabileceğiniz güvenli ve rahat bir yer ama seyahat ederken nerede uyuyacağınıza karar vermek zor olabilir. Otel uygulamalarının yardımcı olabileceği yer burasıdır: paradan tasarruf etmenize yardımcı olmak için genellikle indirimli fiyatlarda incelenmiş mülkler sağlarlar. Çoğumuz “tasarruf etmek için en iyi otel uygulamaları” veya “en iyi otel indirim uygulaması” aradık. Ancak hangi uygulama en iyi otel fırsatlarını ve indirimlerini sunuyor? Hangi uygulama sunulan en ucuz otelleri bulur? Hangi uygulama iş için seyahat etmek için en iyisidir ve hangisi eğlence için seyahat etmek için en iyisidir? Başka yere bakmanıza gerek yok çünkü ucuz oteller için en iyi uygulamaları araştırıp derledik.

Otel fırsatları için en iyi uygulamalardan birini kullanmak, doğrudan bir otel zinciri aracılığıyla rezervasyon yapmaktan daha iyi olabilir çünkü özel uygulama içi indirimlerden yararlanabilirsiniz. Bazı uygulamalar, daha düşük ücretler için pazarlık yapacak veya anahtarsız giriş veya uygulama içi oda talepleri gibi özel indirimlere ve avantajlara, ayrıca hızlı ödeme ve daha fazlasına erişmenizi sağlayacaktır. Otel fırsatlarını bulmak için yalnızca en iyi uygulamalara odaklanırken, bahsettiğimiz şirketlerin birçoğu konaklamadan daha fazlasını sunuyor, bazıları uçuş, araç kiralama, havaalanı transferleri, turistik yer önerileri ve diğer paket teklifler sunuyor.

İster iş ister eğlence için seyahat ediyor olalım, her zaman bir anlaşmayı ve mümkün olduğunda para biriktirmeyi severiz. Bizim gibi, maliyetleri azaltmaktan ve sorunsuz bir yolculuk yapmaktan hoşlanıyorsanız, bu blog, ucuz otelleri ve otel fırsatlarını bulmak, karşılaştırmak ve rezerve etmek için en iyi uygulamaları keşfetmenize yardımcı olacaktır. Ancak önerilen uygulamalarımıza göz atmaya başlamadan önce, ziyaret etmek için favori ucuz Avrupa destinasyonlarımızı içeren http://gezilecekyerler-listesi.com adlı blogumuza göz atmayı da unutmayın.

İşte en popüler 5 otel rezervasyon uygulaması ;

1.Booking.com

grJ6w1gGyaiVcXBvM3q69yO7dg74vYZX kTLbCWmiS NvgfARTgP5iKYDbZw9TmUrdWX2N2n XnMjWTahBoUS397IriTF6qZsjq5yLsurnwTHf8yTVkmE5jMHK931DAwzfNDHvloRTvNEh5Qy0q3TA

Aralarından seçim yapabileceğiniz 27 milyondan fazla tesis ve 135 milyon konuk yorumuyla Booking.com, bugün kullanabileceğiniz en iyi otel uygulamasıdır. Oteller, tatil amaçlı kiralık evler, evler ve apartman daireleri dahil olmak üzere birkaç farklı kiralık mülk türü için çalışır. Airbnb gibi ama aynı zamanda dünyanın her yerindeki mülklere erişimi olan otelleri ve diğer büyük mülkleri de içeriyor. Şehir, turistik yer veya belirli bir otelin adına göre arama yapmak kolaydır. Tüm ihtiyaçlarınız için donatılmış doğru mülkü bulmak için fiyat, olanaklar ve derecelendirme dahil olmak üzere birçok farklı faktöre göre de filtreleme yapabilirsiniz.

Önceden mi yoksa son dakikada mı rezervasyon yaptıracağınız size kalmış. Her iki durumda da Booking.com yardımcı olabilir. Aklınızda bir seyahat olmasa bile günlük fırsatlara kayıt olabilir, özel fırsatlardan ilk siz haberdar olabilirsiniz. Rezervasyon yapmaya hazır olduğunuzda, rezervasyonunuzda değişiklik yapma olanağının keyfini çıkarabilir ve 40’tan fazla dilde sunulan 7/24 müşteri hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Size ek bir avantaj sağlamak için çoğu odada rezervasyon veya ücretsiz iptal ile kredi kartı ücreti yoktur.

2.Airbnb

GKXwWz3x 5FgrEA5cAm9KfGdJ0wgVJlMhFRVoaDK1cO5movynemCh976EdbRiPveN0Bb3iRFVQNA6ETtPskd7HmlDdseTjcGdcY3J5IX mA1DfKdVyenPGkp3sff2FlJS5a3Hy P vIJWRiUH50Kww

Airbnb, geleneksel otele alışılmadık bir yaklaşım getirerek son yıllarda patladı. Doğrudan mülk sahiplerinden rezervasyon yapma olanağı vardır ve bu da size Ev Sahibinizle doğrudan iletişim kurma fırsatı verir. Bir villadan bir odaya kadar her şey mevcuttur, hepsi neye ihtiyacınız olduğuna bağlıdır. Airbnb Kategorileri, seyahatiniz için doğru kiralama türünü bulmanıza yardımcı olur. Hem kısa süreli hem de uzun süreli konaklamalar için uygun olan Bölünmüş Konaklamaları bile tercih edebilirsiniz, bu da rezervasyonunuzu iki tesis arasında bölmenize olanak tanır. Bir hafta veya daha uzun süreli rezervasyon yaptıranlar için sunulan bir seçenektir.

Açıklama, yardım ve hatta fiyat pazarlığı için istediğiniz zaman Ev Sahibinize mesaj gönderebilirsiniz. Ücretsiz kapsamlı koruma için AirCover var, böylece seyahatinizin güvende olduğunu bilerek içiniz rahat edebilir. Ayrıca erişimi kolay rezervasyon bilgileri ve check-in detayları ile ne yapmanız ve nereye gitmeniz gerektiği konusunda yardım alacaksınız.

3.Hotels.com

qGB9knVZ413vSLvQP8MhBjsI82jtEepgXbBcgvUeB8NCg CAmZAoDMefXmy 3uSkC6zEuLl4vXTGLk0ixkwScB2XFfpaOBJABvQJfgVNg

Hotels.com hızla en popüler online otel rezervasyon sitelerinden biri haline geliyor. Diğer tüm büyük markalarda olduğu gibi, bu platformda odaları ücretsiz Wi-Fi, havuz, ücretsiz kahvaltı ve evcil hayvan dostu odalar gibi özelliklere göre düzenlemek için filtreler vardır veya alternatif olarak aramanızı popülerlik, fiyat veya yakınlığa göre daha da belirleyebilirsiniz.

Hotels.com’da son dakika otel konaklamalarını planlayabilir, rezerve edebilir ve organize edebilirsiniz, ancak bu platform belki de en çok para kazandıran büyük fırsatları ve cömert ödül programları ile bilinir. “Gizli Fiyatlar” promosyonu, Hotels.com üyeleri için talep edilen tesislerde %10 indirim sunuyor ve “Bu Gece Yerel Fırsatları”, son dakika rezervasyonları için mükemmel. Web siteleri ve uygulamaları aracılığıyla 20.000’den fazla son dakika fırsatına sahip olduklarını iddia ediyorlar.

Uygulamayı kullanırsanız, “özel anlaşmalı” fiyatları size %40’a varan tasarruf sağlayabilir. Uygulama son derece işlevseldir – uygulama içinde rezervasyon yapabilir, değiştirebilir ve iptal edebilir, ayrıca rezervasyon geçmişinizi kontrol edebilir ve ödül durumunuzu görüntüleyebilirsiniz. Bu özel fırsatlara ek olarak, uygulamada bir Hotels.com ödül üyesi olarak kaydolduğunuzda ve on ziyaret rezervasyonu yaptığınızda, ücretsiz bir gecelik konaklama ile ödüllendirilirsiniz.

4.Hostelworld

dWyjznbaiKBaRkJE6uNOUwofSbD1 uhsdmxeLxA5 L1Pl644X2daBCEtR3T8Xq6dXbd8KwUONwaRURWs1IC4Pp6qGrk5SlpgJm4v oUX8EJEB9jyLL WIwYWpg5iH39GD6R 4IX1F9V1rpjwzwkfsw

Pansiyon ve hostel rezervasyonu ve ucuz konaklama için dünyanın en büyük web sitelerinden biri Hostelworld. Dünya çapında 170 ülkedeki tüm büyük şehirlerde ve kasabalarda konaklama imkanı sunarlar. Hostelworld, heyecan verici deneyimler, sosyalleşme fırsatları ve iyi pansiyonlar arayan bütçe bilincine sahip gezginler için en iyi seyahat uygulamasıdır. Bu site fiyat açısından rekabetçidir ve Expedia, Priceline ve Booking.com gibi diğer acentelere karşı en iyi fiyat garantisi sunar.

Hostelworld, yayınlanan tüm yorumların doğrulanmış konuklardan gelmesini sağlayan doğru bir değerlendirme sistemine sahiptir, bu da Hostelworld aracılığıyla yapılan rezervasyonun güvenli ve güvenilir olduğu anlamına gelir. Platformları yalnızca basit ve kullanımı kolay olmakla kalmıyor, aynı zamanda seyahat rehberleri, videolar, podcast’ler ve istediğiniz yer hakkında bilgiler de sağlıyor.

Hostelworld’ün en iyi özelliklerinden biri, sunduğu sosyal bağlantıdır. Uygulama, uygulama içi anlık mesajlaşma özelliği Hostel Chat ile kullanıcıları sosyal olmaya teşvik ediyor. Bu özellik, diğer gezginlerle önerileri, ipuçlarını ve gizli cevherleri değiş tokuş etmek için mükemmeldir.

Hostelworld rezervasyon ücreti olmasına rağmen bunun %5’ini UNICEF’e bağışlıyor. Küçük bir dezavantaj, hostelde bulunan tesislerin, olanakların ve ücretsiz ürünlerin reklamını yaparken bazen bunun modası geçmiş olabilir, bu nedenle varışta gerçekte mevcut olandan farklı olabilir. Son olarak, iptal etmeniz gerekirse depozitonuz iade edilmez, ancak depozitonuzu küçük bir ücret karşılığında koruyabilirsiniz, yani belirli bir süre içinde başka bir rezervasyon için tekrar kullanabilirsiniz.

5.HotelTonight

dTiTBmjk4I5uiKD3axlzkVAv26CNWob9FdKl1u0M3L7Wax DVIo4aSDQ21imnvOCAYVIu9v3wsrq eqcH1TY XKW5ZW7jhWtcNlwpJqjs0lV50yhluE1yPOe21DB9oew5a7doTIZy9s6c9bYep9dpA

HotelTonight, ABD’ye ek olarak Avrupa, Latin Amerika ve Asya’da mülkler sunuyor. Oteller, moteller ve tatil köylerinin mükemmel bir seçiminin yanı sıra şirin küçük hanlar ve yatak ve kahvaltılar gibi butik mülkler var. Özellikler üç kategoriye ayrılmıştır. İstediğiniz doğru mülk türünü bulmak için Basic, Hip ve Luxe gibi filtrelere göre arama yapabilirsiniz. Ayrıca konuma, ilgi çekici yerlere veya evcil hayvan dostu otellere göre arama yapabilir ve gerçek müşteri yorumlarını görüntüleyerek seçtiğiniz tesisin aslında sizin için en iyisi olduğundan emin olabilirsiniz.

Rezervasyon yapmaya hazır olduğunuzda aynı gün, hatta 100 gün öncesine kadar rezervasyon yapma olanağına sahipsiniz. Geo Rates ile bulunduğunuz yere göre özel indirimler alabilir, böylece sadece ihtiyacınız olan fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Ekstra indirimler ve ödüller için HT Perks programına da katılabilirsiniz. Her iki durumda da, istediğiniz zaman yardımcı olacak 7/24 müşteri hizmetleri vardır.

BONUS : Expedia

sEfUFwNaI3W8bzJIyaCXnGllFVPa0TnVqSCwfyLC58nTMhZLYcYb h6s9tScJf2lTv

Seyahat ödülleri oyununu oynamaktan hoşlanıyorsanız ve ne kadar indirimli fiyatlar bulabileceğinizi görmek istiyorsanız, Expedia tam size göre. Genellikle yalnızca uygulamaya yönelik özel fırsatlar sunar. Ayrıca, uygulama aracılığıyla rezerve ettiğiniz her şey için iki kat ödül puanı kazanırsınız.

Diğer otel rezervasyonu uygulamaları gibi, Expedia da en iyi konaklamayı bulmanıza yardımcı olmak için gerçek konukların zengin otel yorumlarını barındırır.

Uygulamayı uçuşlar, araba kiralama, biletler ve turlar gibi diğer Expedia hizmetleri için rezervasyon yapmak için de kullanabilirsiniz. Expedia, otellerde yalnızca mobil cihazlarda %30’a varan indirimler sunuyor ve bir oteli uçuşunuzla birlikte paketlerken tahmini olarak %43 ek tasarruf sağlayabileceğinizi söylüyor.

Ayrıca uygulama, uçuş güncellemeleri, gecikmeler ve kapı değişiklikleri gibi önemli seyahat bilgileri hakkında bir soruna yol açmadan önce sizi uyarır.

Expedia ayrıca, peşin yerine otelde ödeme yapabilmeniz için otel anlaşmaları için uygun bir şimdi satın al sonra öde hizmeti sunar. Expedia, otel rezervasyonu söz konusu olduğundan Türk gezginlerin en çok tercih ettiği uygulamadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir