Anahtar kelimeler içeriklerinizi hedef kitlenizin önüne çıkarmak için oldukça önemlidir. Doğru anahtar kelimeler ile hızlı bir şekilde büyüme sağlayabilirsiniz. Doğru anahtar kelimeleri belirlemek için ise anahtar kelime arama araçları kullanılmaktadır. Kaliteli ve güvenli anahtar kelime araçları ile en iyi anahtar kelimelerinizi keşfedebilirsiniz.

Anahtar kelimeler Youtube için de oldukça önemlidir. Youtube anahtar kelime araştırması, hedef kitlenizin arama yaparken sizi bulması için yapılan bir SEO çalışmasıdır. Hedef kitlenizin ilgi alanlarına göre belirlediğiniz doğru anahtar kelimeler sayesinde Youtube’da fazla izlenme almanız mümkün olabilir. Ancak bu anahtar kelimeleri bulmak için Youtube anahtar kelime araçları kullanmak gerekmektedir. Peki bu en iyi Youtube anahtar kelime araçları nelerdir?

1.    TubeBuddy Youtube anahtar kelime aracı

Youtube Anahtar Kelime Araçları

TubeBuddy, direkt olarak Youtube ile çalışan ve kolay bir şekilde Google Crome uzantısı olarak kurulabilen Youtube anahtar kelime aracıdır.  TubeBuddy videonuzu Youtube için optimize etmektedir ve en doğru uzun kuyruklu anahtar kelimeleri önermektedir. TubeBuddy sizlere Youtube önerilerini sunmasının yanı sıra videonuza uygun etiket önerileri de yapmaktadır. Ayrıca başlığınızı ve video açıklamanızı diğer dillere çevirmektedir.

TubeBuddy fiyatı

TubeBuddy sizlere ücretsiz bir hizmet sunmaktadır. Ancak bunun dışında 3 farklı ücretli paket hizmetleri de vardır.

  • Pro versiyon: Ayda 7,20 dolar.
  • Star versiyon: Ayda 15,20 dolar.
  • Legend versiyon: Ayda 39,20 dolar.

YouTube, Shorts için merak edilenleri yanıtladı

2.    Keywordtool.io Youtube anahtar kelime aracı

Keywordtool.io youtube anahtar kelime aracı

Keywordtool.io en çok kullanılan Youtube anahtar kelime araçlarından bir diğeridir. Youtube platformunda kullanılan anahtar kelimeleri popülerlik sıralamalarına göre sunmaktadır. Bunun yanı sıra soru, hashtag ve anahtar kelime önerileri yaparak videonuzun izlenmesini arttırır.

Keywordtool.io fiyatı

Keywordtool.io kullanıcılara sınırlı bir ücretsiz sürüm sunmaktadır. Bunun dışında Pro sürüm alarak detaylı bir anahtar kelime araştırması yapabilirsiniz.

  • Pro Basic sürüm: Yıllık 68 dolar.

3.    VidIQ Youtube anahtar kelime aracı

VidIQ youtube anahtar kelime aracı

VidIQ, tıpkı TubeBuddy gibi Google Crome eklentisi olarak kurulabilen bir Youtube anahtar kelime aracıdır. VidIQ videonuzun izlenmesini arttırmak için doğru anahtar kelimeyi bulmanıza yardımcı olmaktadır. VidIQ, anahtar kelimelerin hacimlerini, rekabetini, genel anahtar kelime puanını, anahtar kelimelerin istatistiklerini, ilgili soruları ve üst sıralarda bulunan videoların etiketlerini sizinle paylaşan bir Youtube anahtar kelime aracıdır.

VidIQ fiyatı

VidIQ kullanıcılarına ücretsiz bir sürüme sahiptir. Ancak bunun yanı sıra ücretli Pro sürüm alarak daha detaylı bir anahtar kelimesi araştırması yapabilirsiniz.

  • Pro sürüm: Ayda 7,50 dolar.

4.    Ahrefs Keywords Explorer Youtube anahtar kelime aracı

Ahrefs youtube anahtar kelime aracı

Ahrefs Keywords Explorer, büyük bir veri tabanına sahip Youtube kelime aracıdır. Yaklaşık 640 milyondan fazla Youtube anahtar kelimesine sahip olan  Ahrefs Keywords Explorer, Youtube içerik üreticileri tarafından oldukça fazla tercih edilmektedir.  Ahrefs Keywords Explorer, Youtube dahil toplam 10 farklı arama motoru için arama hacimlerini listelemektedir. Anahtar kelimenizin zorluk puanı ve tıklamaları ile ilgili detayı bilgileri burada bulabilirsiniz.

 Ahrefs Keywords Explorer fiyatı

Ahrefs Keywords Explorer çok büyük bir veri tabanına sahip olduğu ve aşırı detaylı sonuçlar verdiği için ücretli bir araçtır.

  • Aylık 99 dolardan başlayan fiyatlar.

5.    Kparser Youtube anahtar kelime aracı

Kparser youtube anahtar kelime aracı

Kparser, uzun kuyruklu anahtar kelimeler ve anahtar kelime önerileri sunan çok kullanışlı bir Youtube anahtar kelime aracıdır. En önemli özelliklerinden birisi coğrafik konuma göre anahtar kelime önerilerinde bulunmaktadır. Bu nedenle uluslararası içerik üreticileri tarafından oldukça fazla tercih edilmektedir.

Kparser fiyatı

Kparser, temel özelliklerini kullanabileceğiniz basit bir sürümü ücretsiz olarak sunmaktadır. Bunun yanı sıra detaylı veri almak için ücretli sürümlerini kullanabilirsiniz.

  • Tam sürüm: Ayda 4,99 dolar

YouTube kapak fotoğrafı ve video boyutu ne olmalı?

6.    Google Trends Youtube anahtar kelime aracı

Google trends youtube anahtar kelime aracı
En İyi Youtube Anahtar Kelime Araçları 2022 kapsamında ücretsiz en iyi seçeneklerden birisi: Google Trends

Google Trends, Google veri tabanlı bir Youtube anahtar kelime aracıdır. Popüler konuları ve ilgili anahtar kelimeleri kolayca bulabileceğiniz bir araç olan Google Trends, kullanım olarak da çok kolay bir arayüze sahiptir. Anahtar kelimeleri araştırırken üst kısımdaki sekmeden Youtube araması seçmeniz gerekmektedir.

Google Trends fiyatı

Google Trends kullanıcılara ücretsiz hizmet veren bir Youtube anahtar kelime aracıdır.

Youtube içerik üreticileri için anahtar kelimeler oldukça önemlidir. Çünkü doğru anahtar kelimeler sayesinde videolarınızın izlenmelerini arttırabilirsiniz. Ancak bunu doğru anahtar kelime araçlarıyla yapmanız gerekmektedir. Biz de bu yazımızda en iyi Youtube anahtar kelime araçları listesi yaptık.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir