Türkiye’de birçok kişinin İngilizce iletişim kurma konusunda zorluk yaşadığı bir gerçek. Bunun en büyük sebeplerinden biri, gerçek hayatta etkin bir İngilizce konuşma pratiği yapacak ortamların sınırlı olmasıdır diyebiliriz. Diğer yandan geleneksel eğitim yaklaşımları genellikle gramer odaklı ve bu da öğrencilerin gerçek dünyada İngilizce’yi etkin bir şekilde kullanmalarını veya İngilizce speaking geliştirme konusunda tam destek sağlamıyor. Peki bu durumda size yardımcı olacak en iyi İngilizce konuşma uygulaması hangisi?

BukyTalk

İşte tam bu noktada BukyTalk devreye giriyor. İnsanların İngilizce konuşurken karşılaştığı anlama veya ifade edememe, hata yapma korkusu, uygun pratik yapma ortamının olmaması gibi zorlukları gidermek için tasarlanmıştır. Ayrıca, “Let’s continue in English” gibi cümlelere yanıt verme korkusu ya da İngilizce yeterliliğinin kariyer engeli oluşturması gibi sorunlara da çözüm getiriyor.

Ana dili İngilizce olan konuşmacılarla görüntülü bir şekilde, İngilzce konuşabildiğiniz BukyTalk rakiplerine göre hem fiyat hem de performans açısından oldukça kaliteli.

Bireysel veya grup şeklinde İngilizce konuşma seanslarına katılabilirsiniz. Bununla birlikte aylık ve yıllık olarak toplu şekilde paketlere de sahip olabilirsiniz. 

Fakat BukyTalk sadece bir dil pratiği platformu değil; aynı zamanda kullanıcıların birbirleriyle etkileşimde bulunabildikleri sosyal bir ağ diyebiliriz. Kullanıcılar, ilgi alanlarına göre gruplar oluşturabilir, birbirleriyle mesajlaşabilir ve dil öğrenim süreçlerini sosyalleştirerek daha eğlenceli hale getirebilirler.

Diğer yandan yerli bir girişim olan BukyTalk, bu zamana kadar 5000’den fazla kullanıcısına İngilizce konuşma pratiği sundu. Şimdi de hizmetlerine Türkçe pratiği de ekleyerek uluslararası arenada yerini almaya hazırlanıyor. 

Peki, BukyTalk’u nasıl kullanabilirsiniz? Öncelikle bukytalk.com adresine girip üyelik oluşturun. Daha sonra, uygun olduğunuz gün ve saatleri takvime işleyin. Seansı onayladığınızda, seans hakkında bir mail ve SMS alacaksınız. Sonrası tamamen size kalmış; belirlediğiniz saatte oturumunuza katılın ve İngilizce konuşmaya başlayın.

2018’den bu yana 5000’den fazla kullanıcıya online İngilizce konuşma imkânı sunan BukyTalk, bireysel ve kurumsal hizmetlerle geniş bir kitleye hitap ediyor. Şimdi de Türkçe konuşma pratiği ile hizmet yelpazesini genişletiyor.

Eğer siz de İngilizce konuşma becerinizi geliştirmek istiyorsanız, BukyTalk tam size göre!

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir