Akıllı telefonların kullanımları artmaya devam ederken bu noktada, platformlar için geliştirilen uygulamalarda oldukça işlevsel bir hal almaya başladı. Bu geliştirmelerden olan ve Google Play Store mağazasında bulunan Hatim programları bu noktada birçok kullanıcının işini görüyor diyebiliriz. Bizde sizlere bu içeriğimizde ücretsiz indirme seçeneğine sahip ve birçok özelliği bulunan hatip uygulamalarını önereceğiz. Önereceğimiz hatim uygulamaları ile Kuran-ı Kerim’i isterseniz sayfa sayfa halinde isterseniz ise cüz cüz şeklinde kaldığınız yerden dinlemeniz mümkün olacaktır. Uygulamalar arasında her surenin ayrı bir sekmede bulunduğu özellikte bulunuyor. Şimdi dilerseniz akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz en iyi hatim uygulamaları listesine aşağıdan erişebilirsiniz.

Hatim Uygulamaları

Hatim Programı

Farklı seslendirmeler ile dinleyebileceğiniz bu uygulama ile Kur’an-ı Kerim’i dilerseniz büyüterek de takip edebilirsiniz.

Kuranı Kerim Hatim Programı

Her sure ve cüz’ün ayrı ayrı sekmelerde bulunarak takip edebileceğiniz bu hatim uygulamasını deneyebilirsiniz.

Kabe İmamlarından Kuran Hatim

İnternet bağlantınız olduğu taktirde her an Kur-an dinleyebileğiniz bu uygulama Kabe imamları tarafından seslendirilen içerikler bulundurmaktadır.

Kurani Kerim Hayrat Nesriyat

Android kullanıcılarının kullanabileceği ve hem Arapça hemde Türkçe dil seçeneklerine sahip bu hatim uygulaması ücretsiz bir şekilde yayında.

Nur Vecize

Dini içerikleri bilgisayarınız üzerinden takip edebileceğiniz bu program çeşitli Hadis-i Şerif içerikleri bulundurmaktadır.

Hatim Paylaşımı

Kullanıcılar kendi arasında hatim paylaşımları yapabileceği bu uygulama yeni nesil paylaşımları ile dikkat çekiyor.

Hasenat Kuran Hatim Programı

Kabe imamlarının seslendirmesine sahip olan bu uygulama ile Kur’anı Kerim dinlenebildiği gibi surelerde sesli bir şekilde dinlenebilmektedir.

Hatim Duası

Android işletim sistemine sahip telefonlara ücretsiz olarak yüklenebilen bu uygulama ile Kur’an-ı Kerim hatim olarak dinlenebiliyor ve birçok dua içeriğinin de bulunduğunu belirtelim.

Hatim Hesaplama

Hatim yapılacak olan ayetler belirlenerek çeşitli notlar almanızı sağlayan bu uygulama ile birçok arşivler yapabilirsiniz.

İnternetsiz Kuranı Kerim

Abdul Aziz Al Ahmed hoca tarafından seslendirilen ayetlerin dinlenebildiği bu uygulama ile Arapça halinide takip edebilirsiniz.

Kolay Hatlı Kuran-ı Kerim

Kur’an-ı Kerim öğrenmek isteyen kullanıcılar için güzel içerikler sunan bu uygulamayı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Hasenat Hatim

Kur’an-ı Kerim içeriklerinin farklı yapılar ile sunularak ezberi kolaylaştırmayı sağlayan bu uygulama mobil kullanıcılar için sunulmuş durumda.

Kur’an

iOS tarafında iPhone cihazlar için sunulan bu uygulama ile Kuran-ı Kerim’i okuyabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir