Güney Koreli şirket Samsung’un akıllı saat modellerinde birçok uygulama desteği bulunuyor. Samsung Gear uygulamaları arasında başlıca olarak fitness uygulamaları, Samsung Health, SmartThings, Samsung Pay ve Samsung Flow ile beraber diğer Samsung uygulamaları da yeni giyilebilir cihazlarda oldukça iyi çalışıyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde Galaxy App Store’da yer alan bazı ilginç ve faydalı uygulamaları derledik. Uygulama mağazalarında akıllı saat ekosistemine uygun olarak binlerce uygulama bulunuyor. Ancak hangi uygulamanın daha faydalı olduğu ise bilinmiyor. Gelin şimdi Galaxy Watch modellerinde tercih edebileceğiniz en faydalı uygulamalar neler bakalım.

En iyi Galaxy App Store uygulamaları

1 1592577543

Spotify

Her müzik severin olmazsa olmaz uygulamaları arasında Spotify yer alıyordu. Devasa şarkı kütüphanesi ile popüler bir müzik dinleme uygulaması olarak Spotify’ı tercih edebilirsiniz. Samsung ve Spotify arasındaki anlaşmadan sonrada yeni Galaxy Watch modeli dahil olmak üzere herhangi bir Samsung Gear giyilebilir cihazda ilk altı ay boyunca ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Uber

Türkiye’den geri çekilmesi ile beraber bir dönem gündeme gelen Uber, en iyi taksi paylaşım uygulaması olarak biliniyor. İki yıl önce Gear saat desteği gelen Uber’ı akıllı saatiniz üzerinden kullanabilirsiniz.

Herewego

Here WeGo, özellikle gitmiş olduğunuz yeni şehirlerde yol bulmanızı sağlayan bir navigasyon uygulamasıdır. Size kesin olarak rotalar vererek şehri keşfetmenize olanak sağlar.

Flipboard

En iyi haber uygulaması olarak bilinen Flipboard, Samsung akıllı saatlerde de yer alıyor. Dünyanın en güvenilir web sitesi üzerinden alınan son dakika ve diğer önemli haberleri kolay bir şekilde okuyabilirsiniz.

Twitter Trendleri

Bir Twitter kullanıcısı iseniz, Twitter’da trend olan içerikleri kolay bir şekilde saatinizden kontrol edebilirsiniz.

Fınd My Car

Arabamı Bul her kullanıcı için tercih edilebilen bir uygulamadır. Bu uygulama ile arabanızı bıraktığınız yeri kolay bir şekilde bulabilirsiniz.

Camera One

Söz konusu Camera One uygulaması ile görüntüler yakalayarak videolar kaydedebilirsiniz. Gear S3 Frontier ve Gear S3 Classic saatlerinde de yer alan bu uygulama ücretsizdir.

Facer

Tizen işletim sistemi destekli Facer uygulaması ile geniş kütüphaneye sahip birçok şık saat kadranları indirebilirsiniz. Bu uygulama ilk etapta Android Wear saatlerinde çıkıp 15.000’den fazla saat kadranı bulunmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir