Macera ve aksiyonu sevenler için en iyi aksiyon kameralarını derledik. İşte en iyi aksiyon kamerası modelleri…

GoPro Mac’te webcam olarak nasıl kullanılır?

Aksiyon kameraları günümüzde vazgeçilmez hale geldi. Küçük ve hafif olması daha çekici görünmesini sağlıyor. 4K ve 5K çekim yapan aksiyon kameraları özellikle vlog’lar, filmler ve belgesel çekimleri için harikadır. Sualtı fotoğrafçılığı ve video kaydında oldukça başarılı olan kameralar, büyük ağır kameraların yerini almaya başladı. Şu anda olmasa da ilerleyen yıllarda aksiyon kameralarına diğer makinelere göre daha fazla talep olacak gibi görünüyor. Peki, en iyi aksiyon kamerası modelleri hangileri?

En iyi aksiyon kamerası modelleri ve öneriler

  • GoPro Hero 8
  • GoPro Hero 9
  • GoPro Hero 10
  • Dji Osmo Action 4K
  • Dji Action 2
  • Sjcam Sj8 Pro

GoPro Hero 8

GoPro 2005 yılında hayatımıza girmiş ve o zamandan beri birçok model üretmiştir. Eski modeller günümüzün görüntü kalitesine uymasa da o dönemin efsane aksiyon kameralarıydı. GoPro Hero 8, 4K kayıt yapabilen en iyi aksiyon kameraları arasındadır. Wi-Fi işlevine sahip kameraların dahili belleği yoktur. Maalesef ön ekranda kendinizi göremezsiniz, sadece cihazın durumunu görebilirsiniz.

GoPro Hero 9

Bir önceki modelden farklı olarak GoPro Hero 9’un ana özelliği ön tarafında ikinci bir ekranın bulunması. Bu sayede çekim yaparken kendinizi görebilir ve kaliteli fotoğraflar çekebilirsiniz. Gece görüşü de 10 metreye kadar su geçirmeyen aksiyon kamerası ile sağlanıyor.

GoPro Hero 10

Hero 10 GoPro’nun son sürümü 5K/60 FPS video kaydı yapıyor ve 23 megapiksel kameraya sahip. 1720mAh bataryaya sahip olan bu ürün, diğer GoPro modelleri gibi suya dayanıklıdır. GoPro’nun en büyük rakibi

Dji Osmo Action 4K

Dji, oldukça başarılı ürünler çıkarıyor. Drone da yapan Dji, aksiyon kameraları denilince akla gelen markalardan biri. Osmo Action’dan farklı olarak GoPro, ön tarafında bir ekranla geliyor ve 4K çekim yapabiliyor. Markanın diğer modellerine göre biraz daha eski görünse de kaliteli videolar ve fotoğraflar üretebiliyor.

Dji Action 2

Aksiyon kamerası türüne yeni bir model getiren DJI, yatay kamera stilini dikey olarak değiştirmiş ve 4K çekim yapabilmektedir. 10 metreye kadar suya dayanıklı olan kamera 160 dakikaya kadar pil ömrü sunuyor.

Sjcam Sj8 Pro

Aksiyon kameraları söz konusu olduğunda akla gelen markalardan bir tanesi de Sjcam. Fiyat performans ürünleri sunan bir marka aynı zamanda çok başarılı ürünler de üretebilir. 12 MP kameraya sahip bu aksiyon kamerasının ön tarafında küçük bir ekran bulunuyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir