Takvim, akıllı telefonlardaki en önemli uygulamalardan biridir. Galaxy S5 ve Note 4 dahil olmak üzere tüm Samsung Galaxy cihazları, S Planner adlı güçlü bir uygulama ile önceden yüklenmiştir. Bu, genellikle Samsung cihazlarında da yüklü olan Google Takviminizle senkronize edilebilir. Ancak, birçok özelliği açısından Android telefonlar için en iyi görünen veya kullanımı en kolay takvim uygulaması değildir. Burada S Planner’a en iyi alternatifi seçtik.

Sol Calendar

Sol, tüm takvimlerinizle senkronize edilebilen, iş ve kişisel kullanım için çok uygun, güzel görünümlü ve tam özellikli bir takvim uygulamasıdır. En sevdiğimiz özelliklerden biri, desteklediği tam ekran takvim widget’ının seçilmesidir, bu da önümüzdeki ay veya önümüzdeki birkaç gün için gündemi görüntülemenize olanak tanır. Ayrıca Android telefonunuzu iCloud ile senkronize edebilir. En son güncelleme, uygulamada bir gündem görünümü ve eksiksiz bir yapılacaklar listesi özelliği getirdi. Bu, Google Tasks ile senkronize edilerek Sol’u olgun bir üretkenlik yönetimi paketi olmaya daha da yaklaştırıyor. Şüphesiz bu, Play Store’daki en iyi Android takvim uygulamalarından biridir.

Sunrise Celander

Sunrise, çoklu düzen seçeneklerine sahip harika bir uygulamadır. Biri size önümüzdeki üç gün için programınız ve boş zamanınız hakkında bir genel bakış sunarken, diğeri herhangi bir gün için gündeminizi parçalara ayırır. Mükemmel harita entegrasyonu, masaüstü istemcilerini destekleme ve kapsamlı çapraz platform desteği ile Sunrise, takviminizi daha ilginç hale getirir. Exchange, Google Takvim ve iCloud için destek eklendi. Hangi cihazı veya bilgisayarı kullanırsanız kullanın, Sunrise’ta her şeyin üstesinden gelebilecek donanıma sahiptir.

Today Calendar

Today, geleneksel takvim uygulamasını kullanımı tamamen daha kolay hale getiriyor. Stok Android takviminin veya S Planner’ın tüm görünümlerini ve özelliklerini içerir, ancak bunları net ve düzenli bir biçimde sunar. Bir kilit ekranı widget’ı da dahil olmak üzere harika bir widget seçimine sahiptir. Aynı zamanda Materyal Tasarımını benimseyen ilk takvim uygulamalarından biridir ve bu da onu estetik risklerde S Planner’ın rahat bir şekilde önüne geçirir.

Uygulama ücretsiz değildir, ancak kapsamlı bir test yapmak ve ihtiyaçlarınıza uygun olduğundan emin olmak için Play Store’dan 14 günlük ücretsiz deneme sürümünü indirebilirsiniz.

Cal

Cal, yüzeyde çok basit bir uygulamadır, ancak daha derine inerseniz, düşündüğünüzden çok daha fazlasını bulacaksınız. Google ve Exchange takvimleriyle senkronize olur ve kapsamlı bir görünüme sahip olup, programınızı görmek veya önümüzdeki günlerde ve haftalarda neler olup bittiğini hızlıca anlamanıza olanak tanır.

Bireysel kullanıcılar için, iyi bir doğum günü hatırlatıcısı sağlamak için süreçte tam ekran görüntüleri kullanırken, iş kullanıcıları için, toplantının ayrıntılarına ve gündemine odaklanan bir uyarı modu vardır. Ses desteği de eğlencelidir, telefonunuza dokunmadan yeni randevular eklemenize olanak tanır; Android Wear desteğinin gelecekteki güncellemelerde bu rotalarda kullanıma sunulduğunu görmek bizi şaşırtmayacaktır. Cal, aynı geliştiricinin Any.do görev yöneticisi uygulamasıyla da mükemmel bir şekilde entegre edilmiştir.

Jorte Calendar

Jorte Calendar, Android için en eski üretkenlik uygulamalarından biridir ve açıkçası, yeniden tasarımla yapabilirdi. Arayüzü darmadağın ve tasarımı modası geçmiş, ancak yine de oldukça kapsamlı bir araçtır. Bu, kullanımı tam olarak hoş olmasa da özelliklerle ilgili gerçek bir saçmalık olmayan üretkenlik aracıdır (birkaç kozmetik renk ayarından biraz daha fazla olmasına rağmen temaları destekler). Uygulama sık sık güncellenir, bu nedenle hataların giderildiğinden ve düzenli olarak yeni özellikler eklendiğinden emin olabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir