Samsung’un askeri standartlarda dayanıklılık gösteren Galaxy XCover7 modeli resmen tanıtıldı. Tanıtım sonrasında yeni model ilk olarak Hindistan’da satışa sunuldu.

Samsung Galaxy XCover7 adıyla Samsung tarafından geliştirilen yeni model, tanıtımının üzerinden 1 ay geçtikten sonra Hindistan’da raflarda yerini aldı. akıllı telefonun ön plana çıkan özelliği, dayanıklılığı olurken zorlu koşullarda dahi telefonun sorunsuz bir şekilde çalışabileceği vurgulandı. 5G bağlantı desteğinin olduğu telefon Hindistan’da 327 dolardan başlatan fiyatlar ile satılırken Standart ve Enterprise olmak üzere 2 farklı versiyonun olduğu belirtildi. Enterprise sürüm daha gelişmiş performans sunabilecek donanımlara ve daha fazla alana sahip.

Samsung Galaxy XCover 7 Teknik Özellikleri

Akıllı telefon, askeri standart olarak kabul gören MIL-STD-810H sertifikasına sahip durumda. Bu da normal telefonlarda yer alan su ve toza karşı dayanıklılığın çok daha üzerinde bir koruma sağlıyor. Her türlü zorlu ortam ve koşulda telefonun dayanıklılığını arttıran Samsung, özellikle telefon kullanımında kırılganlık yaşayanlara sağlam bir seçenek sunuyor.

Telefonun teknik özelliklerinde ise Dimensity 6100+ işlemci, 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı yer alıyor. Geniş depolama alanı sayesinde çoklu görev ve işlerde verimliliği arttıran telefon, 6,6 inç ekranı, Android 14 işletim sistemi ve One UI 6 sürümünü destekliyor.

En Dayanıklı Samsung Galaxy XCover7 Resmen Tanıtıldı
En Dayanıklı Samsung Galaxy XCover7 Resmen Tanıtıldı

Kameralarda da iyi bir sensör seçimi yapan Samsung, arkada 50 MP ana kamera ve önde 5 MP selfie kamerasıyla kullanım sunuyor. İş odaklı olarak da donatılan yeni telefonda QR kod ve barkod taramaların kolay ve hızlı yapılabilmesi adına özel sensörler bulunuyor. Telefonun malzemelerindeki özel korumaya ek olarak ekranda da Corning Gorilla Glass Victus özelliği bulunuyor.

Samsung’un bölgede yaptığı tanıtımlarda telefon için iddialı ifadelere yer verildi. “Samsung olarak amacımız, sunduğumuz ürünler aracılığıyla kullanıcılarımıza kolaylık ve dayanıklılık sağlamaktır. Galaxy XCover7 serisini Galaxy XCover7 Enterprise Edition ve Standard Edition olmak üzere iki modelle tanıttık. Kurumsal müşterilerimize bu ürünleri sunmaktan heyecan duyuyoruz ve bunun çalışan üretkenliğini artıracağı ve veri güvenliğini sağlayacağı konusunda iyimseriz” denilen tanıtımda telefonların asıl hedefinin iş sektörü olduğu da öne çıkarıldı.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir