İstediğiniz zaman istediğiniz yerde online, offline, kameralı veya kamarasız bir şekilde farklı oyun modlarında Batak oyunu oynayabileceğiniz en kaliteli ve en çok oynanan batak oyunlarını listeledik.

Batak HD

Batak HD, son derece popüler bir kart oyunudur. Kart oyunları arasında son derece popüler olan Batak HD uygulamasında grafikler yenilenmiş kullanılan yapay zekâ ise son derece geliştirilmiştir. Oyunun ihaleli ve ihalesiz olmak üzere iki seçeneği bulunmaktadır.

Batak Master İnternetsiz Batak

Batak Master batak oyunu ücretsiz olarak indirin ve ihaleli batak, ihalesiz (koz maça) batak, üçlü batak, gömmeli batak oyun seçenekleri ile sıkılmadan internetsiz batak oynayın.

Batak Online

En sevilen batak oyunlarından olan Batak Online oyununu tamamiyle ücretsiz oynayarak Batak oyunu zevkinizi ikiye katlayabilirsiniz!

Batakçı

Yapay zeka ile karşı karşıya oynadığınız bu batak oyununda zorlu bir oyun deneyimi sizi bekliyor. Eğer çekişmeli bir batak oyunu oynamak istiyorsanız bu zorlu batak oyunu Batakçı tam da size göre.

Batak Club: Online Koz Maça – İhaleli – Eşli Batak

Türkiye’nin ve dünyanın gerçek oyuncularla oynanan en iyi Batak Online oyununu indir ! Üstelik Batak Online içinde internetsiz batak seçeneği de mevcut, en iyi yapay zeka da!

İnternetsiz Batak

İnternetsiz oynayabileceğiniz ?İnternetsiz Batak? oyununda bekleme derdi olmadan oyunu istediğiniz her an ücretsiz olarak oynayabilirsiniz ve oyunu istediğiniz zaman kapatıp yeniden açıp kaldığınız yerden oyuna devam edebilirsiniz. Bunun yanı sıra ?İnternetsiz Batak?, oyun uzunluğunu belirleme seçeneği de bulunduruyor.

Batak Plus

Oyuncu ismini istediğiniz gibi değiştirebildiğiniz, el sayısını belirleyebildiğiniz, oyunun hız ayarını yaptığınız ve oyun yardımcısını aktif veya pasif olarak aktifliğini değiştirebildiğiniz bu Batak Plus isimli oyunda Koz maça yan batar seçeneği de bulunuyor.

İhaleli Açık Batak

İhaleli Açık Batak oyununda online olarak farklı insanlarla batak oyunu oynayabilirsiniz ve tıpkı gerçek batak deneyimi gibi batak oyunu zevki yaşayabilirsiniz.

Batak İhaleli Eşli Batak

Binlerce online kullanıcı ile batak oyunu oynayabildiğiniz ve isterseniz İnternetsiz telefona karşı olarak batak oynayabilirsiniz, isterseniz online olarak farklı insanlarla batak oynayabilirsiniz, isterseniz farklı insanlar ile kameralı bir şekilde batak oynayabilir, eğer isterseniz de eşli batak, eşli ihale, koz maça, cikcik batak oyun modlarından dilediğinizi seçerek batak oyununu oynayabilirsiniz.

Oz Batak

Siz Android, arkadaşınız iPhone platformunda bu oyunu oynasanız dahi ikiniz aynı anda batak oyunu oynayabilirsiniz. Bu oyun ile arkadaşlarınız ile aynı anda batak oyunu oynayıp yeteneklerinizi karşılaştırabilir ve yarışabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir