Twitter ile Elon Musk arasında sular durulmuyor. Yeni bir tweet atan Elon Musk, Twitter CEO’suna hodri meydan diyerek kamuya açık tartışmaya davet etti.

Twitter’ı 44 milyar dolar karşılığında satın almak için harekete geçen ancak satın almadan vazgeçen Tesla CEO’su Elon Musk ile Twitter yönetimi arasında gerginlik sürüyor. Davalık olan iki taraf, sosyal ağdaki sahte hesaplar konusunda anlaşmazlığa düşmüş durumda. Zira geçtiğimiz günlerde Twitter’ı dolandırıcılı ile suçlayan Elon Musk, bu konuda kararlı olduğunu bir kez daha gösterdi.

Elon Musk’tan Twitter’a büyük suçlama!

Elon Musk’tan Twitter Ceo’suna Çağrı: Kanıtlayın

Twitter, son çeyrek raporunda da olduğu gibi Twitter’ın %5’ten daha az spam kullanıcıya sahip olduğunu iddia ediyor. Elon Musk ise bu oranın iki kattan daha fazla olduğundan emin. Bu anlaşmazlığı ortadan kaldırmak ve kanıtlamak için Twitter’ın CEO’su Parag Agrawal’a mesaj gönderen Musk, “Twitter’ın %5’ten az sahte veya spam kullanıcıya sahip olduğunu halka kanıtlamasına izin verin.” dedi.

Android için Twitter indir

iOS için Twitter indir

Bu mesaj sonrası kullanıcılara açık olarak bir anket düzenleyen Musk, kullanıcılara % 5 iddialarına inanıp inanmadıklarını sordu. Kullanıcıların yüzde 64,9’u ise hayır seçeneğini seçti. Bu iddialara karşı ise Twitter cephesinden bir açıklama gelmedi.

elon musktan twittera hodri meydan
elon musktan twittera hodri meydan 1

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir