Elon Musk’ın Twitter’ı satın alma sürecinde ve almasıyla pek çok konu hakkında çeşitli iddialar ortaya atıldı. The Verge tarafından aktarılan bilgilere göre ise CEO Musk, Twitter’ı tamamen ücretli bir platform yapmak istemiş ve hatta bunun için yeni çalışmalar da yapmıştır. Üstelik söz konusu bu ücretli sistem ile ilgili çeşitli detaylarda bulunmaktadır. 

28 Ekim günü Twitter’ı resmi olarak satın alan Elon Musk, platformdaki ilk değişikliği mavi tik işaretini ücretli hale getirerek yapacaktır. Bu haftanın ilk gününde bazı ülkelerde Twitter Blue kullanıcıları için aktif hale getirilmiş olsa da kısa bir süre sonra geri çekildi ve ABD’deki ara seçimleri bekleme kararı alındı. Musk’ın şirketi almasının ardından pek çok kişi işten çıkarıldı ve platform ile ilgili bugün de çarpıcı bir bilgi elde edildi. The Verge tarafından aktarılan bilgilere göre Casey Newton, Musk’ın yalnızca mavi tik özelliğini değil tüm platformu ücretli yapmak istediğini açıkladı. 

Android için Twitter indir

iOS için Twitter indir

Twitter tamamen ücretli olabilir

Newton’un ismini paylaşmadığı kaynaklar üzerinden edindiği bilgilere göre Musk, Twitter’ı tamamen ücretli yapma fikrini danışmanı David Sacks ile konuştu. Yakın bir tarihte gerçekleşen bu toplantı karşısında bir sonuç elde edilip edilmediği ise henüz bilinmiyor. Ancak konuya dair çeşitli bazı bilgiler elde edildi. Kaynaklardan elde edilen bilgilere göre, ücretli Twitter projesi gerçekleştirilirse, her kullanıcıya aylık belirli bir süreyle ücretsiz kullanım hakkı tanınacak. Bu sayede kullanıcılar, sınırlı ücretsiz Twitter kullanma hakkını tükettikten sonra, Twitter’ı kullanmak için ücret ödemek zorunda kalacak. Twitter hakkında bu plan dışında farklı planlar aktarılmadı.  Elon Musk’ın sahibi olduğu Twitter ile ilgili her geçen gün farklı iddialar ortaya atılıyor. Konuyla ilgili ise elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. 

JBL Partybox’ın yeni üyesi Encore tanıtıldı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir