JBL’nin popüler serisi Partybox’a yeni bir üye daha katıldı. Marka, Encore adını verdiği yeni modelini tanıttı. İşte detaylar.

JBL PartyBox ile seste yepyeni bir deneyim sunuyor. Daha iyi ses kalitesi ve mobil kullanımın odaklandığı yeni model JBL PartyBox Encore resmi olarak tanıtıldı. JBL tarafından yapılan tanıtımda kullanıcıların yepyeni bir müzik deneyimi yaşayabileceği JBL PartyBox Encore modelinin ışıklı tasarımıyla göz kamaştırdığı belirtildi.

JBL PartyBox Encore özellikleri

JBL PartyBox Encore
JBL PartyBox Encore

JBL PartyBox Encore, 6 kilogram ağırlığı ile serinin diğer modellerinden farklı bir konumda. 30 cm’lik boyutuyla küp tasarımı bulunan Encore, kolay taşınabilir yapısıyla eğlenceyi farklı alanlara taşıyor. Taşınmayı kolay hale getirmek isteyen JBL, üstelik modele özel bir kulp da eklemiş durumda.

Encore modelinde daha güçlü baslar sunacak JBL Original Pro Sound ses teknolojisi kullanılmış durumda. Çoklu cihaz kullanımını da gelişmiş bağlantı özellikleriyle destekleyen yeni model, böylece daha yüksek ses kalitesi istendiği durumlarda da yeterli desteği sunuyor. PartyBox uygulaması üzerinden kontrol sağlanabilen JBL PartyBox Encore’da kulanım süresi 10 saat. Müzik ve ışığı eşzamanlı olarak sunan JBL PartyBox Encore’da üstelik dijital mikrofon da bulunuyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir