Twitter’ın en çok takipçisi olarak adından söz ettiren Elon Musk, dün Twitter’dan hisse alarak adından söz ettirmişti. Bugün ise artık Twitter’ın Yönetim Kurulu’na dahil edildi. Tesla ve SpaceX gibi iki devin başında yer alan isim Elon Musk, dün haber alma ile ilgili olarak ana kaynak olmayı devam ettiren Twitter’dan yüzde 9,2 oranında hisse satın aldı. 

Twitter’da 80 milyondan fazla takipçisi olan Musk, bugün Jack Dorsey’in yerine şirketin başına geçen Parag Agrawal tarafından yapılan paylaşım üzerinden öğrenildiği üzere Twitter’ın Yönetim Kurulu’na da giriş yaptı. Konu ile ilgili olarak Musk, “Önümüzdeki aylarda Twitter’da önemli iyileştirmeler yapmak için Parag & Twitter yönetim kurulu ile birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum!” dedi. Süreç için CEO Agrawal ise “Elon ile geçtiğimiz haftalarda yaptığımız konuşmalar sayesinde, Yönetim Kurulumuza büyük değer katacağını açıkça gördük.” dedi.

20

Musk’ın yönetim kurulu haberi daha öncesindeki hamlesi ise “düzenleme butonu” olmuştu. Üzerinden geçmek adına Twitter’da bir tweet atılmasının üzerinde değişiklik yapılamıyor. Pek çok kişi bunu yıllardır istiyor ancak bir türlü bu imkan sağlanmıyordu. Musk işte tam olarak bunun için Twitter’dan “Düzenleme butonu istiyor musunuz?” sorusuyla bir anket gerçekleştirmişti. Bu anketi Parag Agrawal da re-tweet etmiş ve “Bu anketin sonuçları önemli olacak. Lütfen dikkatlice oy verin.” demişti. Twitter’a düzenleme butonunun yalnızca kısa bir süre için getirilmesi bekleniyor fakat şu an için konuyla ilgili olarak net bir açıklama yapılmadı. 

OPPO Reno7 Lite 5G’nin tüm detayları sızdırıldı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir