Yapay zeka sohbet robotların yeri hayatımızda her geçen gün artıyor. Yapay zekaya olan bu ilgiden dolayı sektörde birbirine rakip olabilecek şirketler çoğalıyor. 

Elon Musk’ın şirketi olan xAI’nın geliştirdiği Grok 4 Kasım’da teste çıktı. Nasıl kullanıldığına dair birkaç örneği de sosyal medyada paylaşıldı. Grok ile yapılan sohbetler kullanıcıların dikkatini çekti. Grok’un cevaplarıyla ChatGPT, Brad ve Cladue’nin cevapları arasında mizah seven ve sınırları olmadığı kanaatinde yorumlar yapıldı.

X (Twitter) bağlantı başlığı geri dönüyor

Grok X kullanıcı verilerini nasıl kullanıyor?

X uygulamasını Elon Musk satın almasıyla birlikte; dünyada olup bitenler ve gündem hakkında hızlı ve güncel bir şekilde bilgiye sahip oluyor.Grok’a erişim şu an için kullanıma açık durumda değil. Elon Musk bir paylaşımı ile haftaya X uygulamasında X Premium+ abonelerinin kullanabileceğini duyurdu. 

Grok’un tek dezavantajı şuan sadece abonelerin kullanabilmesi olduğu söylenebilir, çünkü yapay zeka sohbet robotlarını çoğunluk olarak genç ve öğrenci kesim kullanıyor.Peki Grok kullanabilmek için X Premium+ aboneliği gerekliydi; X Premium+’a nasıl abone olunur? 

X Premium+’a nasıl abone olunur?

  • 1. Adım:X uygulamasına ya da x.com sitesinden Profil menüsünü açın.
  • 2. Adım: Premium’u seçin.
  • 3. Adım: Abone Ol seçeneğine tıklayın.
  • 4. Adım: Telefon numaranızı onaylayın(Eğer onayı daha önceden yaptıysanız karşınıza çıkmayacaktır).
  • 5. Adım: Son olarak Android ya da iOS için uygulama içi satın almayı gerçekleştirin.

Ödeme adımını sorunsuz halletiğiniz takdirde X Premium+ abonesi oluyorsunuz. Hesabınız incelendikten bir süre sonra da mavi tik sahibi bir hesabınız olacaktır.

X Premium+ Fiyatı Ne Kadar?

X Premium’da abonelikler Temel, Premium ve Premium+ olarak üç kademeden oluşuyor. Grok’u kullanabilmeniz için Premium+ aboneliği satın almanız gerektiğinden söz etmiştik. Premium+ kademesi aylık abone ücreti 300,00TL, yıllık abone ücreti 3.139,98TL.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir