Software’den kurucu ortak ve yönetici yapımcı Yasuhiro Kitao, Elden Ring’in artık üretimde olmadığını duyurdu.

FromSoftware tarafından geliştirilen Elden Ring, Bloodborne, Dark Souls ve Sekiro: Shadows Die Twice gibi eserlerle adından söz ettirdi ve uzun zamandır beklenen final turuna girdi. Oyununun yapımcılarından Yasuhiro Kitao, katıldığı özel bir podcast programında oyunun satışa sunulduğunu söyledi. Elden Ring’in “altın” statüsünde olduğunu ve oyun geliştirme sürecinin tamamlandığını söyleyen Kitao, orta dünyada üretimi tamamlamanın ne kadar süreceğini de belirtti.

Elden Ring sonunda geliyor

Elden Ring ilk olarak E3 2019’daki Sony PlayStation konferansında duyuruldu ve PlayStation 4, Xbox One ve Microsoft Windows için, ancak daha sonra yeni nesil konsollar için piyasaya sürülmesi planlandı. 21 Ocak 2022’de vizyona girmesi planlanan yapım, geçtiğimiz ay yapılan bir açıklamada 25 Şubat 2022’ye ertelenmişti. Dünyasını şekillendirmek üzere ödüllü efsanevi yazar George R.R. Martin’in yönettiği Hidetaka Miyazaki, son dönüm noktasına geldi.

Merakla beklenen Elden Ring oyununun fragmanı yayınlandı

Oyunun yapımcılarından Yasuhiro Kitao, bu hafta bir Japon podcast’inde Elden Ring geliştirme sürecinin tamamlandığını duyurdu. Kitao’ya ayrıca Elden Ring’i tamamlamanın ne kadar süreceği soruldu ve
oyununun bir daha asla ertelenmeyeceği belirtildi.

Kitao, oyun süresinin oyuncunun becerisine ve oyunda geçirilen süreye bağlı olduğunu ancak yapım aşamasında oyunun rotasını toplam 30 saatte tamamlamaya çalışıldığını söyledi. Yapımcı, oyunda onlarca saatlik ek malzeme ve yapılacak işler olduğunu, sadece ana hikayeye odaklanırsanız yaklaşık 30 saat feda etmeniz gerektiğini belirtiyor.

Minimum sistem gereksinimleri

İşlemci: Intel Core i5-2500K veya AMD FX-6300
RAM: 8 GB
İşletim Sistemi: Windows 7 SP1
Grafik Kartı: Nvidia GeForce GTX 770 2GB veya AMD Radeon R9 280
Boş Saklama Alanı: 150 GB
VRAM: 2048 MB

Önerilen sistem gereksinimleri

İşlemci: Intel Core i7-4770K veya AMD Ryzen 5 1500X
RAM: 12 GB
İşletim Sistemi: Windows 10
Grafik Kartı: Nvidia GeForce GTX 1060 6GB veya AMD Radeon RX 480 4GB
Boş Saklama Alanı: 150 GB
VRAM: 3072 MB

Elden Ring hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce ana hikaye için 30 saatlik oynanış yeterli mi? Düşüncelerinizi yorum kısmından bize iletmeyi unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir