Merakla beklenen Elden Ring oyununun fragmanı yayınlandı - Haberler - indir.com

Merakla beklenen Elden Ring oyununun fragmanı yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-12 12:00:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Yıllardır beklenen ve kullanıcılar tarafından merak edilen Elden Ring oyununun oynayış fragmanı resmi olarak yayınlandı. Yayınlanan 3 dakikalık video ile beraber oyun hakkında merak edilen birçok soruda yanıtlanmış oldu. FromSoftware’ın George R.R. Martin iş birliği ile hazırlanan, E3 2019’da ilk defa yayınlanan fragman ile duyurulan ve o zamandan beri bir detayı ortaya çıkmayan Elden Ring oyunundan oynayış fragmanı nihayet yayınlandı. Uzun bir süredir oynayış fragmanı, sadece 3 dakika uzunluğunda olmasına rağmen oyuncuları heyecanlandırmayı başarıyor.

Yayınlanan oynayış videosu ile beraber oyunun neler sunacağı belli oluyor. Bu kapsamda oyunun muhtemel olarak Dark Souls, Bloodborne ve Sekiro: Shadows Die Twice yapımlarına benzer oyunlar oynayanlar hiç yabancı gelmeyecektir. Gelin şimdi oyunun yayınlanan fragmanı ve detayları neler bakalım.

E3 2021 konferansında tatnılması beklenen oyunlarE3 2021 konferansında tatnılması beklenen oyunlar

Elden Ring I Resmi oynayış videosu

Oyuncular, Elden Ring’i uzun bir süredir beklerken, bu bekleyiş bir süre daha devam edecek. Öyle ki oyun bu sene içinde çıkış yapmayacak. Geliştirici şirketin ifade ettiğine göre bu yapım, herhangi bir problem çıkmaz ise 21 Ocak 2022 tarihinde kullanıcılarla olacak. Platform tarafında ise Elden Ring oyunu PC haricinde mevcut ve yeni nesil konsolların hepsine çıkış yapacak. Videoya göre bakacak olursak, oyunun Dark Souls oyuncularına tanıdık gelen birçok yapı ve dinamiği bulunuyor. Kılıçlar, büyü, dev canavarla, karanlık atmosfer ve daha birçok detay bulunuyor.

Ayrıca videodaki uçan atlar dikkat çekiyor. Elden Ring oyunu ilk etapta E3 2019’da Dark Souls’un yapımcıları olan FromSoftware’in bir sonraki projesi olarak duyurulmuş ve dünyası olarak ise Game of Thrones yaratıcısı George R.R Martin ile birlikte geliştirileceği açıklanmıştı.


E3 2021'de yer alacak oyunlar açıklandıE3 2021'de yer alacak oyunlar açıklandı
Türk Oyun Şirketi Hungri Games 1,1 milyon dolar yatırım aldıTürk Oyun Şirketi Hungri Games 1,1 milyon dolar yatırım aldı

PAYLAŞ