Teknoloji dünyasının lider isimlerinden Apple’ın akıllı hoparlörleri için yayınlamış olduğu son yazılım güncellemesinde sıra dışı bir detay fark edildi. Siri’nin konuşmaları ekranlı HomePod modelinin yakın zamanda sunulacağını gösteriyor. Apple, akıllı hoparlörü için yeni bir beta ürün yazılımının dağıtımını yapmaya başladı. 

Honor Magic 4 Galaxy S22 Ultra’yı geçti        

HomePod’a yapılan güncelleme ile beraber Siri’nin, söz konusu bu büyük sırrı ağzından kaçırmasına neden olmuş gibi gözüküyor. Öyle ki kullanıcılar yeni ürün yazılımda dikkat çekici bir ifade fark edildi. Sesli asistan talep edilen bilgilerin HomePod’da görüntülendiğini dile getiriyor. Siri’nin sanki cihazda ekran varmış gibi konulması kullanıcılar tarafından yerleşik olarak ekrana sahip yeni bir HomePod’un yakın zamanda sunulacağına dair bir işaret olarak nitelendirildi.

Daha önce de gündemde yer almıştı

Apple’ın daha işlevsel olarak bir akıllı hoparlör kullanıcıların beğenisine sunmayı planladığı daha pek çok kez gündemde yerini almıştı. Şirket ekran özelliğine sahip olan HomePod’u ilkbaharda kullanıcıların beğenisine sunabilir. Elbette ki bu şu an için yalnızca bir tahminden ibarettir. Şirkete yakın olduğu bilinen kaynaklardan da şu an için bu konuyla ilgili herhangi bir bilgi gelmedi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir