Ekran altı kamerasına sahip olduğu görülen ZTE Axon 30s özellikleri açığa çıktı. Tanıtım öncesinde yaşanan gelişmeler ile telefonun iddialı özelliklere sahip olacağı görüldü.

ZTE Axon gibi serileriyle önemli bir atılım yapmış durumda. Bu bakımdan yeni modelde daha üst düzey özelliklere yer verilmesi bekleniyor. Henüz tanıtımı açıklanmamış olmasına karşın telefon modelinin yeni özellikleri sızdırıldı.

ZTE Axon 40 Ultra ekranı ortaya çıktı

ZTE Axon 30S özellikleri

82

Ekran altı kamera özelliği ile ilk bakışta dikkat çeken akıllı telefonda giriş segment hedeflenecek. Ekran altı kamerasının yer alması sayesinde çentik ya da benzer bir sistemin olmayacağı telefonda, çok daha iyi bir kullanıcı deneyimi vaat ediliyor.

Giriş seviyesinde olması sayesinde fiyatı ile de uygun olması beklenen telefon, böylece çok daha yüksek satış rakamlarına ulaşabilir. Telefonda 7 nm üretim sürecine sahip SM8250-AC koduna sahip Snapdragon 870 işlemci kullanılacak. 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile 8GB ve 256 GB depolama alanına sahip versiyonlar ile piyasaya sunulacak olan telefon, böylece iki farklı seçeneğine sahip olacak. Arkada üçlü kamera kurulumunun tercih edilmesi bekleniyor. Ön kamerada ise 12 ya da 16 megapiksellik bir sensöre yer verilebilir. Yeni model için 26 Eylül tarihinde tanıtım planlıyor.

ZTE Axon 30S Hakkında yaşanan gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir