Ünlü akıllı telefon üreticisi ZTE’nin yeni amiral gemisi modeli Axon 40 Ultra’nın tasarımı sızdırıldı.

Sızdırılan görsellere göre cihaz, tıpkı Samsung Galaxy S22 gibi çentiksiz, sağlam bir ekrana sahip. Ülkemizde pek popüler olmayan ancak dünya pazarında dikkat çeken bir akıllı telefon üreticisi olan ZTE’nin yeni amiral gemisi ZTE Axon 40 Ultra, dinlediğinizde gerçekten inanılmaz imkanlara sahip.

Bugünkü sızıntıyla birlikte ZTE Axon 40 Ultra’nın dış görünüşü ortaya çıktı. Telefonun tasarımını ortaya çıkaran adam, kendisini Samsung Galaxy S22 Ultra ile kıyaslamış ve hatta “Mükemmel Galaxy S22 Ultra” ifadesini kullanmıştı. Peki neden?

ZTE Axon 40 Ultra, çentiksiz bir ekrana sahip

4f17e4ea8828fc503150b2f56d132eba9a947fa4

Sızan görüntülere göre, yeni amiral gemisi ZTE’nin çerçevesi veya girintisi olmayacak. Telefonun bu görüntüsü aslında Samsung Galaxy S22 ultra ile benzerlik gösteriyor ancak görsel açıdan biraz daha kullanışlı bir versiyon olduğunu söyleyebiliriz.

İçindeki yazıyı anlamadığımız ve sadece ‘360Hz’ yazısını gördüğümüz için cihazın 360Hz ekrana sahip olacağından emin olabiliriz. Ayrıca cihaz, geçmişte piyasaya sürülen akıllı telefonlarda sıklıkla gördüğümüz bir özelliğe sahip ancak artık bu geçmişte kaldı.

ZTE Axon 40 Ultra’yı akıllı TV’nize bağlayabilir ve “zap” yapmak için uzaktan kumanda olarak kullanabilirsiniz. Bu özellik, Android tarihi boyunca amiral gemisinin bir parçası olmuştur, ancak son birkaç yılda terk edilmiştir. Hatta bu özelliğe sahip son akıllı telefon Samsung S6 serisiydi.

Peki siz ZTE’nin yeni akıllı telefonu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir