Son dönemde oyun dünyasında yenilenen klasik oyunların tekrardan piyasaya girmesini görüyoruz. Geliştiriciler bu alanda iyi işler çıkartırken, şimdi ise Blizzard, sevilen oyun olan Warcraft 3’ü yenilenmiş yapısı ve özellikleri ile Warcraft 3: Reforged olarak tekrardan yayınladı. Warcraft 3 oyunu çıktığı dönemde en iyi gerçek zamanlı strateji oyunlarından birisi olmuş ve bir devrim yaratmıştı. Oyundaki mükemmel savaş anları ve taktiklerinin yanı sıra oyunculara yönelik etkileyici bir hikaye modu da sunuyor. Warcarft 3 Reforged ile yenilenen oyun görselleri ve oynayışı ile Windows ve Mac bilgisayarlara geri dönmüş oldu. İlk olarak 2018 yılında duyurulan Warcraft 3: Reforged, orijinal campaing modu Reign of Chaos’u hem de oyunun genişleme paketi The Frozen Throne’u tek bir pakette toplamış oluyor.

Warcarft 3 Reforged yeniden piyasaya döndü

1 1 20

Her ikisi de gerçek zamanlı strateji oyun yapısını oyunculara hissettirirken, çeşitli oynayış özellikleri ve grafikleri de bir hayli geliştirilmiş olarak karşımıza çıkıyor. Yeni oyunda görseller, oynanabilir 4 ırk, ortam, haritalar, yapılar ve kullanıcı arayüzü noktasında önemli geliştirmeler ve iyileştirmeler yapılmış durumda. Warcarft 3: Reforged, Battle.net ile eşleştirme, özel lobi ve arkadaş desteği gibi birçok çok oyunculu geliştirmelere sahip oldu. Ek olarak Blizzard, Warcraft 3’ün klasik sürümünü de Reforged ile aynı istemciye getirecek. Bu sayede oyuncular oyunun hangi sürümü çıkarsa çevrimiçi olarak bu rekabete dahil olabilecek.

Blizzard, Warcraft 3: Reforged’ın yanı sıra diğer oyunlar için de çeşitli dijital öğelerin yer aldığı Spoils of War Edition sürümü de bulunuyor. Warcraft 3 Reforged oyunu 30 dolardan satışa sunuldu ve yeni versiyon ile beraber getirilen iyileştirmeler ile beraber oyunun gerektiren donanım özellikleri de belli oldu

Minimum

  • İşlemci: Intel Core i3-530 veya AMD Athlon Phenom II X4 910
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTS 450 veya AMD Radeon HD 5750
  • RAM: 4 GB
  • Depolama: 30 GB
  • İşletim Sistemi: Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 64-bit (en son versiyon)

Tavsiye Edilen

  • İşlemci: Intel Core i5-6400 veya AMD Ryzen 7 1700X
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 960 veya AMD Radeon R9 280X
  • RAM: 8 GB
  • Depolama: 30 GB
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit (en son versiyon)

Warcarft 3: REforged, şuan için sipariş edilebilmekte olurken, diğer yandan Arthas, Cenarius, Thrall ve Jaina’a özel kahraman kostümleri ile gelen Spoils of War sürümü için de ön sipariş verilebiliyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir