Electronic Arts, Koei Tecmo ile geliştirdiği Wild Hearts adlı oyunu duyurdu.

Aksiyon ve avcılık türünde yeni bir oyun duyurusu yapan EA, Wild Hearts adı verilen oyunu 17 Şubat 2023 tarihi itibari ile oyunculara sunacak. Oyun hakkında daha önce fazla bilginin gündeme gelmemiş olması, tanıtımın sürpriz olarak değerlendirilmesine neden oldu. Yapılan açıklamalara göre oyun Monster Hunter olarak bilinen popüler av oyununun bir benzeri olacak. Omega Force tarafından geliştirilen oyun için özel fragmana da yer verildi.

Sabırsızlıkla beklenen Harry Potter oyunu Hogwarts Legacy iptal edildi

Wild Hearts 2023’te sunulacak

Wild Hearts, 17 Şubat 2023 tarihinde bilgisayar, PlayStation 5, Xbox Series X ve S modellerinde desteklenecek. Wild Hearts, fantezi ülkesi Azuma’da geçiyor. Bu ülke ise karşısına çıkan her şeyi öldürmekten geri kalmayan dev canavar ordusu tarafından yönetiliyor. Kenomo adlı bir canavarın yönetiminde olan ülkede farklı hayvanlar, oyuncuların zorlu mücadeleler yaşamasına neden oluyor.

Deathstalker don kurtları, Kingtusk adı verilen aşırı büyümüş yaban domuzları, fareler, Lavabacks adlı ateş püskürten goriller ve çok daha fazlası oyuncuları Wild Hearts’te bekliyor. Oyunu oynayacak oyuncuların en büyük hedefi ise canavarlarla savaşarak Azuma ülkesindeki doğal dengeyi yeniden kurabilmek.

Wild Hearts’ın genişletilmiş oyun fragmanı 5 Ekim 2022’de yayınlanacak.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir