E3 oyun fuarı pandemi kısıtlamasından sonra bu sene yeniden fiziksel olarak kapılarını aralayacak. ESA bunun fiziksel bir şekilde gerçekleştirileceğini doğruladı!

E3 2021 için uygulama ve akış resmen açıklandı!

Covid-19 salgını hayatımızı derinden etkiledi. Yani yaşama ve çalışma şeklimiz değişti. Ayrıca her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen faaliyetlere geçici olarak ara verildi. Ama artık normalleşme sürecindeyiz. Bu doğrultuda uzun zamandır beklenen E3 oyun fuarı, kapılarını fiziksel olarak oyunculara açacağını açıklayarak müjdeyi verdi.

E3 oyun fuarı 2023’te fiziksel olarak gerçekleşecek!

E3 Games Fuarı’nın ana organizatörü olan Entertainment Software Association, bu yıl etkinliğin sanal ortamdan fiziksel ortama da tanışanacağının müjdesini verdi. Yapılan açıklamaya göre E3 oyun fuarı bu sene hem fiziksel olarak kapılarını aralayacak, hem de sanal ortamdan katılmak isteyen oyunseverler için dijital platformda yayımlanacak:

ESA Başkanı ve CEO’su Stan Pierre-Louise şu açıklamayı yaptı:

2023’te hem dijital hem de yüz yüze bir etkinlikle geri dönmekten heyecan duyuyoruz. Her ne kadar bu dijital etkinlikleri ve bu sayede daha fazla insana ulaşma fikrini sevsek de fiziksel olarak buluşmaya karşı yoğun bir ilgi olduğunun farkındayız. Şahsen bağlantı kurabilmek, birilerini görebilmek ve deneyimleri canlı olarak yaşamak gerçekten harika.

Bu açıklamanın ardından 2023 senesinde düzenlenecek olan E3’ün geri döneceği kesinleştiğini söyleyebiliriz. Oyuncular ve gazeteciler ise artık Microsoft çatısı altında olan Bethesda’dan Summer Game Fest Live’e kadar pek çok etkinliğin sanal ortamdan fiziksel ortama tanışanacağı yönünde oldukça umutlu olduklarını ifade ediyorlar.

Ancak ESA tarafından yapılan açıklamada E3 için tam olarak yer ve tarih paylaşımı yapılmamış olsa da bir bir klasik olarak oyun fuarın ABD’de Los Angeles Kongre Merkezi’nde 2023 yılının Haziran ayında düzenlenmesi bekleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir