Birkaç gün önce Dying Light 2’nin resmi Twitter hesabı, Dying Light 2 oyununu tamamen bırakmanın 500 saat süreceğini tweetledi. Tweet, oyuncular arasında pek çok spekülasyona yol açtı ve oyun geliştiricisi Techland da durumu netleştirmek için yeni bir tweet paylaştı.

Techland’ten gelen yeni bir tweet, oyunun ana hikayesinin ne kadar sürdüğü ve ana hikayenin ne kadar sürede tamamlandığı ve yan görevler hakkında bilgi paylaştı. Techland’e göre oyunun ana hikayesi 20 saat uzunluğunda olacak. Ancak oyundaki tüm yan görevleri tamamlamak 60 saat sürecek.

Ayrıca Techland, oyunu tamamlamanın 500 saat sürdüğüne dair paylaşılan bilgileri ortaya çıkardı. Techland, ana hikayeyi ve tüm yan görevleri tamamlamak, tüm oyun seçimlerini ve sonlarını görmek, haritayı tamamen keşfetmek, tüm diyalog seçeneklerine göz atmak ve hepsini toplamak için yeni bir tweet’e sahip.Belirtilen malları toplamak için gereken toplam süre 500 saat.

Sonuç olarak, yakın zamanda kahramanımız Aiden’ın Dying Light 2’deki yetenek ağacını gösteren bir videonun paylaşıldığını unutmayın. Ancak oyunun sistem gereksinimlerini bu haberden görebilirsiniz.

Dying Light 2 sistem gereksinimleri

Minimum sistem gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows® 7
İşlemci: Intel Core i3-9100 / AMD Ryzen 3 2300X
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti / AMD Radeon™ RX 560 (4GB VRAM)
Depolama: 60 GB kullanılabilir alan.

Dying Light 2 çıkış tarihi tanıtım videosuyla birlikte açıklandı

Önerilen sistem gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows® 10
İşlemci: AMD / Intel CPU running at 3.6 GHz or higher: AMD Ryzen 5 3600X or Intel i5-8600K or newer
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 6GB or AMD RX Vega 56 8GB or newer
Depolama: 60 GB kullanılabilir alan

Bu oyun özellikle dört yıl önce piyasaya sürülen ve bugün piyasada giriş seviyesi olarak kabul edilen GTX 1050 Ti ve AMD RX560 grafik kartlarını gerektiriyor. Bunun dışında oyunu en yüksek çözünürlükte ve süper ayarlarda oynayabilmeniz için RTX 2060 veya muadili bir ekran kartına ihtiyacınız var. 2 Şubat 2022 tarihinde oyuncularla bululaşacak olan Dying Light 2 hakkında daha fazla bilgi için bizi takipte kalın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir