Dying Light 2 çıkış tarihi tanıtım videosuyla birlikte açıklandı - Haberler - indir.com

Dying Light 2 çıkış tarihi tanıtım videosuyla birlikte açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-28 14:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Tanıtımları ile uzun zamandan beri takip edilen ve merak uyandıran Dying Light 2 için önemli bir gelişme yaşandı. Yapılan son açıklama ile birlikte oyun için yeni bir tanıtım videosu yayınlanarak oyun çıkış tarihi paylaşıldı.

Techland tarafından geliştirilen Dying Light 2 için dün itibariyle geri sayıma geçitli. Twitch üzerinden şirket tarafından yapılan canlı yayında, oyunculara beklenen müjde verildi. Uzun zamandan beri beklenen ve 2021 yılında piyasaya sunulacağı belirtilen oyun hakkında detaylara yer veren geliştirici firma, oyunun 7 Aralık 2021 tarihi itibariyle oynanabileceği belirtildi. Açıklamada aynı zamanda Dying Light 2 için özel bir tanıtım videosuna da yer verildi.

DYING LIGHT sistem gereksinimleriDYING LIGHT sistem gereksinimleri

İlk versiyonu çok sevilmişti

Aynı yapımcı firma tarafından geliştirilen ilk Dying Light oyunu özellikle zombi türü oyun sevenlerin ilgisini çekmişti. Yakalanan popülerlik ile birlikte oyunun 2. versiyonu için çalışmalarını başlatan Techland, büyük bir aşamayı geride bıraktı. 7 Aralık 2021 tarihinde piyasaya sürülecek ve oynanabilir duruma olacak oyun, ilk versiyona göre pek çok değişiklik içeriyor.

Dying Light 2’de de yine ana karakter Aiden ile zorlu yolculuk devam edecek. Hikayesi daha da genişletilen Aiden, yakın dövüşlerde de daha yetenekli hale gelmiş gibi görünüyor. Oyun motorunda yapılan değişikliler ile mekaniklerin çok daha başarılı hale geldiği tanıtım videosunda çok net bir şekilde görülebiliyor. Oyuncular Dying Light 2’de topladıkları silahları kullanabileceği gibi kendi silahlarını da üretme yeteneğine sahip. Oyunun hikayesinde Dying Light ile Dying Light 2 arasında 15 yıllık bir sürenin geçtiği vurgulanıyor. Bu sürede ise yaşanan mutasyon, zombileri çok daha güçlü hale getirmiş durumda. Artık daha geniş bir menzilden atlama yeteneği olan zombiler, mücadeleyi çok daha zorlu kılacak gibi görünüyor.

Dying Light 2 fiyatı ne kadar?

Yeni oyunu oynamak isteyenler için fiyatlar yine oldukça yüksek. Tanıtım ile birlikte ön sipariş döneminin başlatıldığı oyunda ön sipariş ücreti 349,00 TL. Bu ücret üstelik minimum fiyat. Dying Light 2 Deluxe oynamak isteyenler 469,00 TL, Dying Light 2 Ultimate versiyonuna sahip olmak isteyenler ise 599,00 TL ödeme yapmak durumunda. Türk kullanıcılar için Dying Light 2 versiyonunda Türkçe arayüz ve altyazı desteğinin olduğunu hatırlatalım.Formun ÜstüFormun Altı Dying Light 2 Ultimate sistem gereksinimleri ise henüz Steam sayfasında yer almadı. Ancak mevcut grafik özellikleri, gereksinimlerin yüksek olacağını net olarak gösteriyor.

Dying Light 2 için yayınlanan tanıtım ise şöyle;




Zombi oyunu sevenlere müjde; Dying Light 2 duyurulduZombi oyunu sevenlere müjde; Dying Light 2 duyuruldu

PAYLAŞ