Dying Light 2 oynanış süresi hakkında bilgi verildi. Açık dünya teması üzerine kurulan bu heyecan verici zombi oyunu Dying Light 2 çıkış tarihi ne zaman ve oyun neler ile geliyor?

Dying Light 2 açık dünya oyununun oynanış süresi belirtildi. Dünya genelinde pek çok kişi tarafından heyecanla beklenen bu yeni zombi türündeki oyun Dyling Light 2 ne kadar süre devam edecek. 

Dying Light 2 oynanış süresi belirtildi

2018 yılında gerçekleşen E3 etkinliği sırasında duyurusu yapılan Dying Light 2 Stay Human ile ilgili oldukça önemli bilgiler aktarıldı. Duyurulduğu ilk günden itibaren oyuncular tarafından heyecanla beklenen oyunun kaç saat süreceği aktarıldı. Geliştirici ve yayıncı Techland, oyunun resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile beraber Dying Light 2 Stay Human’ın sonuna kadar gidilebilmesi için en az 500 saat gereklidir. Bazı oyuncular, bu durumdan dolayı heyecanlandırdığını belirtiyor olsa da bazı oyuncular için bu süreyi çok abartılı buldu. 

15 3

Techland tarafından aktarılan bu sürenin ana hikaye için olmadığını da belirtmek gerekir. Açık dünya teması üzerine kurulan bu heyecan verici oyunun hikayesi kısa bir süre içerisinde tamamlanacak ancak yan görev gibi durumlar oyunun oynanış süresini uzatacaktır. 

Dying Light 2 ne zaman sunuluyor?

Dünya çapında pek çok oyuncunun heyecanla beklediği dile getirilen Dying Light 2 Stay Human, 4 Şubat 2022 tarihinde PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One ve Xbox Series X / S platformlarında yerini alacak. 

Apple’ın 2022’deki ilk etkinliği beklenenden yakın olabilir

Techland tarafından tasarlanan ve geliştirilen bu heyecan verici açık dünya oyunu Dying Light, 26 Ocak 2015 tarihinde oyunseverlerin karşısına çıkacak. Açık dünya temasına sahip olan bu heyecan verici zombi oyunu, pek çok kişi tarafından beğeni kazandı. Hatta söz konusu bu oyunun Steam incelemeleri “Son derece olumlu” bir şekildedir. Başarılı yapımın PC sürümü ise 87 Metacritic puanı ile de adından söz ettirdi.

16 3

Dying Light 2 minimum sistem gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i3-9100 ya da AMD Ryzen 3 2300X
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti veya AMD Radeon™ RX 560 (4GB VRAM)
  • Depolama Alanı: 60 GB kullanılabilir alan

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir