Oyun dünyasında merakla beklenen Dying Light 2, Nintendo Switch kullanıcılarını üzecek.

El oyun konsolları döneminin bittiğini düşündüğümüz bir zamanda piyasaya sürülen Nintendo Switch büyük bir başarı elde ederek teknoloji dünyasında şaşkınlık yarattı. Zaman zaman yayımlanan satış rakamlarıyla şaşırtmaya devam eden Nintendo Switch özellikle Japonya’da ve ülkemizde oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine sahip.

Dying Light 2 oynanış süresi belirtildi

Xbox ve PlayStation gibi konsollarla kıyasladığımızda gerçekten kayda değer bir başarı yakaladığını söyleyebileceğimiz Nintendo Switch bugün Dying Light 2 bekleyenlerini üzecek bir açıklama yaptı. Oyun dünyasında son dönemlerin en çok konuşulan yapımlarından biri olan Dying Light 2 dünya genelinde merakla bekleniyor. Toplamda 500 saatlik epey uzun bir oynanış süresine sahip olduğu açıklanan oyunun her saniyesinin heyecan dolu geçeceğine şüphe olmasa da Nintendo Switch kullanıcılarının bu oyunu oynaması için çok sabırlı olmaları gerecek.

Nintendo Switch hakkında gelen sızıntılar yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan ikinci oyunun yeni çıkış tarihi hakkında bilgi verdi.

Dying Light 2, Nintendo Switch için gecikecek

Geçtiğimiz günlerde yapılan duyuruya göre oyunun tüm platformlarda 4 Şubat’ta piyasaya sürülmesi planlanıyordu. Ancak bu Nintendo Switch için öyle olmadı. Yeni gelen bilgiler oyunun Switch kullanıcıları oyunu normalden altı ay sonra yayımlanacağını gösteriyor.

Techland’e göre Nintendo Switch sahiplerinin oyun için Ağustos 2022’ye dek beklemesi gerek. Bu gecikmenin nedeni ise büyük bir klişeden ibaret. İddialara göre yapımcılar oyunu hak ettiği gibi çıkarmak istemişler. Fakat bu açıklama oyunda hala yapılacak iyileştirmeler olduğunu göstermekle birlikte Cyberpunk 2077 gibi oyunun ilk etapta hayal kırıklıklarına neden olabileceği yönünde soru işaretlerini de akıllara düşürdü.

Oyundaki aksiyon sahnelerini düşürdüğümüzde Nintendo Switch’te oynanmasının zor olduğunu söyleyebilsek de tabi ki de bu kullanıcılara kalmış bir seçenek ve bu gecikmenin oyuncuları pek de memnun etmeyeceği aşikar.

Fakat oyunun diğer platformlar için çıkış tarihinde herhangi bir değişiklik olmadığının altını çizmekte fayda var. Bununla birlikte Dying Light 2’nin Nintendo Switch versiyonun ülkemizdeki fiyatı hakkında da henüz bir açıklama yok. Ancak oyunun konsollarda 469 TL değerinde olduğunu düşünürsek Switch’te de bu rakamın çok fazla değişmeyeceğini söyleyebiliriz.

Dying Light 2 minimum sistem gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i3-9100 ya da AMD Ryzen 3 2300X
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti veya AMD Radeon™ RX 560 (4GB VRAM)
  • Depolama Alanı: 60 GB kullanılabilir alan

Peki siz bu gecikme hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir