Ünlü ekonomist ve Euro Pacific Capital CEO’su Peter Schiff, Bitcoin fiyatı ile ilgili tahminlerde bulundu ve fiyatının 30 bin doların altına düşeceğine dair söylemlerde bulundu. 

Kripto para piyasaları son birkaç gün içerisinde oldukça zorlu zamanlar geçiriyor. Son olarak ise Euro Pacific Capital CEO’su Peter Schiff, Bitcoin’in (BTC) öncelikli olmak üzere düşüşe geçen kripto para piyasası ile ilgili Twitter hesabı üzerinden yorumlar yaptı. 

2 19

Peter Schiff’e göre Bitcoin 30.000 dolara kadar gerileyebilir

Yeni iPhone SE modelinin tanıtım tarihi belli oldu

Euro Pacific Capital CEO’su Peter Schiff, en önemli altın yatırımcıları arasında yer alırken, Bitcoin (BTC) eleştirileri ile de takip ediliyor. Konuyla ilgili olarak yaşanan bu son düşüş ile beraber Bitcoin’in şu ana kadar oldukça sakin bir şekilde düştüğünün altını çizen Schiff, yakın zaman içerisinde Bitcoin’in 30.000 doların altına düşme ihtimalinin oldukça güçlü olduğunu belirtti. Diğer açıdan ise Bitcoin’deki (BTC) bu düşüş, Bitcoin’e odaklı olan şirketleri de oldukça etkilemiş gözüküyor. Öyle ki en büyük BTS yatırımına sahip olan şirket unvanına sahip olan MicroStrategy, hisselerinde yüzde 3 düşüş yaşandı. Elde edilen bu bilgilere ek olarak Twitter’ın eski CEO’su Jack Dorsey’nin Block şirketi ise hisselerinde yüzde 0,44 düşüş ile gündemde yerini aldı. 

Bitcoin fiyatı şu an ne kadar?

Güncel olarak bakıldığında Bitcoin’in (BTC) CoinMarketCap verilerine göre son 2 gün içerisinde yüzde 14 oranında düşüş yaşayarak 35.000 dolar seviyesine kadar gerilediği belirtildi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir