Şüphesiz bilgisayar oyunları çoçukluğumuzdan beri bizlerde unutulmaz anılar bırakmıştır. Ancak günümüzde çıkan oyunlar güncel teknoloji ve donanıma göre geliştiriliyor. Bu oyunları sıkıntısız şekilde oynayabilmemiz için ekran kartı işlemci ve RAM’ in yüksek özelliklere sahip olması gerekiyor. Ülkemizdeki döviz kurlarının yüksek olması sebebiyle yeni bilgisayar parçalarına ulaşmak el yakıyor. Durum böyleyken oyun oynamaktan pes etmeyen oyun severlere oynayıp zevk alacakları bilgisayarımıza uygun rahatça çalışan bilgisayarımızı kasmayan oyun listesini sizin için hazırladık.

1-Flightless

İzometrik bir kamera açısıyla havada süzülen adalar arasında yolculuk yaptığınız bu oyun bir kahramanı yöneterek adalar arasında geçiş yapıyorsuz. Bunun için çeşitli bulmacaları çözmeniz gerekiyor. 3 bölge üzerinden farklı çevre şartları arasında yol alıp köprüler yapabilir, sandık taşıyabilir ve hareketli engelleri aşmaya çalışabiliriz

2-Super Mario Bros

Çocukluğumuzdan beri değerini kaybetmeyen oyunlar hayatımızda olmuştur. Bunlardan birisi de Super Mario. Gelişen teknolojiler bilgisayarlar ve oyun konsollarına inat bu oyun eskimeyecek değerini kaybetmeyecek türden. Super Mario Bros’ u internet tarayıcınız üzerinden oynayabilirsiziniz.

3-Constructor

Strateji oyunu seviyorsanız bu oyun tam size göre. Constructor’ la bir inşaat firmasında müteahhit olup şehirde tekel olmaya bütün inşaat faaliyetlerini kontrol etmeye odaklanıyorsunuz. Bunu yaparken rakiplerinizi alt etmeniz onların inşaat faaliyetlerini sabote etmeniz gerekiyor.

4-Fire Fligt

Fire Fligt’ la bir itfaye uçağını kontrol ederek çeşitli operasyonlara katılıyorsunuz.Uçağınızı sürerken yangın alanlarının üstünden geçmeniz uçağınızın deposundaki suyu isabetli şekilde yangın alanına boşaltmanız gerekiyor. Bu oyunla farklı araçları kullanabilmenize de imkan veriyor.

5-Hammer 2

Bilgisayarınız GTA 5 gibi üçüncü şahıs kamera açısı ile oynanan oyunu kaldırmıyorsa dert etmeyin. Hammer 2 ile bu zevki yaşayabilirsiniz. Açık alanda kaos yaratabilir düşmanlarınızla savaşırken üstünüze yağan mermilerden kaçabilirsiniz.

6-Raiden V: Direktor’s Cut

Atarilerden aşina olduğunuz popüler uçak savaş oyunu yeniden karşımıza çıktı.Oyunculara farklı uçak seçenekleri sunan oyunla , karşımıza çıkan düşman uçaklarını yok edip üzerimize yağan mermilerden kaçmaya çalışıyoruz. Farklı silahları kullanıp silahlarımızı geliştirebiliyorsunuz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir