Henüz yılın başlarında taşınabilir Windows konsolunu piyasaya süren AyaNeo markası bu kez Ryzen 6000 serisinden güç alan OLED ekranlı bir model üzerinde çalışmalara devam ediyor. 

Son dönemler içerisinde taşınabilir tarzda x86 oyun konsolları her geçen gün popüler olmaya başladı. Esasında Nintendo Switch ile bu mantığın tercih edildiğini söylemek mümkündür. Steam Deck ile de kendisine geniş bir destek bulmayı başarı. 

AyaNeo yeni bir konsol üzerinde çalışıyor

Yılın ilk aylarında Ryzen 5000 işlemci özelliğine sahip olan iddialı bir el konsolu olarak görülen AyaNeo şimdi daha iddialı bir ürün için çalışmalar yapıyor. OLED ekranlı yeni Windows konsol sınıfının en ince tasarımlı olmaya aday. Şu an için AyaNeo ne tarz özelliklere sahip olacak bilinmiyor fakat Mayıs ayında tanıtılacağı not edildi. Aynı zamanda sosyal medya üzerinden de boyutları ile ilgili bilgiler paylaşılmaya devam ediyor. Steam Deck konsolu ile karşılaştırılmayacak derecede kompakt bir tasarım olacağını söylemek mümkündür. Söz konusu bu cihazın 7 inç civarında boyutlara sadık kalacağını da söylemek mümkündür. Daha önce de Ryzen 6000 mobil serisini temel alan bir AyaNeo iddiaları gündemde yer alıyor. Bu anlamda ise rekabette ön plana çıkacağı da belirtiliyor. 

Apple çalışanları grev yapmaya başladı


Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir