Uzun zamandan beri katlanabilir akıllı telefon sektörünün gözde modellerinden birisi olan HONOR Magic V için resmi tanıtım yapıldı. Tanıtımda HONOR Magic V ile birlikte Magic UI 6 ve HONOR Watch GS 3 de yer aldı.

HONOR Magic V 2
HONOR Magic V

10 Aralık tarihinde tanıtımı yapılan HONOR Magic V model, bugüne kadar tanıtılan tüm katlanabilir telefonların en ince modeli olarak da dikkat çekti. Katlandığında standart bir akıllı telefon olarak görülen bu model, açıldığında ise geniş bir ekranda kusursuz bir deneyim sunuyor.  Açıldığında 21:9 en boy oranının korunduğu model, üstelik 120 Hz ekran yenileme hızıyla grafik kalitesinde de üst düzey. 6,45 inç boyutundaki ekranda nit parlaklık ise 1000. Diğer ekranda ise 10:9 en boy oranı ve 90 Hz ekran yenileme hızı bulunuyor. Kavisli nano kristal cam ile dayanıklılığı arttırılan dış ekran, tanıtımda da sık sık yere düşürüldü ve böylece dayanıklılık vurgusu da net bir şekilde yapıldı. HONOR Magic V modelinde tanıtımda üzerinde durulan konu kalınlık olduğu gibi cihazın kalınlığı 6,7 mm. Günde 50 kez katlanıp açıldığında dahi 10 yıl boyunca dayanıklılığın sunulacağı belirtildi.

HONOR Magic V özellikleri neler?

HONOR Magic V modelinde yer alan teknik özellikler ise şöyle;

İşlemci: 4nm Snapdragon 8 Gen 1 5G

Batarya: 4750 mAh boyutunda pil ve 66W kablolu SuperCharge desteği (15 dakikada %50’ye kadar şarj hızı)

Ses çıkışı:  IMAX ENHANCED çift hoparlör

Arka kamera: 50MP birincil (f/1.9 diyafram), 50MP spektral olarak geliştirilmiş (f/2.0) ve 50MP ultra geniş (f/2.2 diyafram) kameralardan oluşan üçlü bir kurulum

Ön kamera: 42 MP kamera elde edersiniz.

Arayüz: Magic UI 6

Renkler: Gümüş, siyah ve turuncu

Versiyonlar: 12 GB ve 256GB / 12 GB ve 512 GB

Etiket fiyatı: 9,999 Yuan ( 1.568 dolar)

HONOR Magic V
HONOR Magic V

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir