Türkiye’nin en hızlı Unicorn’u Dream Games, küresel büyüme hedefleri kapsamında Londra’da ofis açacağını duyurdu. Londra ofisi şirketin uluslararası büyüme stratejisinden sorumlu olurken, İstanbul ofisi şirketin genel merkezi olarak hizmet vermeye devam edecek.

Üç yıl önce İstanbul’da kurulan ve kısa sürede 2,75 milyar ABD doları değerlemeye ulaşan Türkiye’nin en hızlı Unicorn’u olan Dream Games, Londra’da açtığı yeni ofisle küresel operasyonlarını genişletiyor. ABD ve İngiltere’de en çok satan üç mobil oyundan biri olan Royal Match’in geliştirilmesiyle şirket, Londra ofisinin şirket için yeni bir çağın başlangıcı olduğunu duyurdu.

Dream Games CEO’su ve kurucu ortağı Soner Aydemir şunları söyledi: Bu amaçla, mümkün olan her yerde uluslararası erişimimizi genişletmek ve sektördeki en iyi yeteneklere ulaşmak istiyoruz. Dream Games’in iş ortaklarının birçoğunun ofisi vardır.

Türkiye’nin en hızlı unicorn’u Dream Games

Dünyaca ünlü iki isim yönetim kadrosuna katılıyor

İstanbul, Dream Games’in genel merkezi olmaya devam ederken, Londra ofisi şirketin uluslararası büyüme stratejisinden sorumlu olacağını bildirdi. Uluslararası alanda büyümek için şirket, yönetim ekibini sektörde dünyaca ünlü iki isim ile genişletti. Mobil oyun şirketi King’in eski bir pazarlama müdürü olan Richard Hocking, Dream Games’in yeni pazarlama müdürü oldu ve daha önce Google ve King’de insan kaynakları yönetiminde çalışan Anju Sethi, insan kaynakları müdürü olarak atandı. 

Richard Hocking, dünyanın önde gelen mobil oyun şirketlerinden biri olan King’de Büyüme ve Pazarlama İletişiminden Sorumlu Küresel Pazarlama Başkanıdır ve daha önce Starcom’da performans pazarlamasında 12 yıl çalışmıştır. Oyun ve teknoloji endüstrisinde 20 yılı aşkın deneyime sahip olan Anju Sethi, Google, King ve Tesco gibi uluslararası şirketlerde edindiği deneyimle daha önce İK alanında da çalışmıştır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir