DoorDash, Çarşamba günü yaptığı açıklamada Chase ile ortak kredi kartı çıkaracağını duyurdu. DoorDash Rewards Mastercard, kart sahiplerine kartla yapılan tüm ödemelerde ve teslimatlarda nakit geri kazanma fırsatı sunacağını belirtti. Kart üyeleri, DoorDash platformundaki satıcılardan DoorDashr siparişlerinde %4 para iadesi, doğrudan çevrim içi veya mağaza içi bir restoran siparişlerinde %3 para iadesi alabilecekler.

DoorDash, Çarşamba günü yaptığı açıklamada Chase ile ortak kredi kartı çıkaracağını duyurdu.
DoorDash, Çarşamba günü yaptığı açıklamada Chase ile ortak kredi kartı çıkaracağını duyurdu.

Buna ek olarak çevrim içi veya mağaza içi marketlerde %2 para iadesi, mağaza ve diğer tüm satın alımlarda ise  %1 para iadesi sağlanacak. Kart üyeleri ayrıca bir DoorDash veya havyar  siparişinin bir kısmını veya tamamını ödemek için kazandıkları bu paraları kullanabilecekler. Öte yandan bu ödüller ile çeşitli marka ve perakendecilerin hediye kartları için bu paraları kullanım seçeneğine sahip olacaklar.

DashPass Bir Sene Ücretsiz Olacak

Dash Pass kartı, DoorDash üyelerine ücretsiz teslimat ve daha pek çok avantajı aylık 9.99 ABD doları karşılığında sunacak.Üstelik  DashPass,yeni kart üyeleri için bir sene ücretsiz olacak. DoorDash Rewards Mastercard kart üyeleri, ücretsiz Dash Pass üyeliklerini her senenin sonunda 10.000 dolar harcamak şartıyla uzatabilirler. Ayrıca kart üyeleri, hesap açılışından itibaren ilk üç ayda yaptıkları alışverişlerde 500 ABD doları harcamasından sonra 100 ABD doları nakit bonus kazanacaklar. DoorDash  Küresel Ortaklıklar Kıdemli Direktörü Usman Cheema, yaptığı açıklamada “Yerel toplulukları güçlendirme ve insanları mahallelerinin en iyileriyle buluşturma misyonumuzu ilerletirken, tüketicilere en sevdikleri işletmelerden günlük alışverişlerinde daha fazla kolaylık ve değer sağlamak için DoorDash Rewards Mastercard’ı sunmaktan heyecan duyuyoruz”  ifadelerini kullandı.

DashPass Kartı Avantajları

Ülke çapında 100 ABD doları ve üzerindeki ilk iki nakliye siparişinde 25 ABD doları indirim, ek kart üyesi avantajları arasında yer alıyor. Bu işlem ağustos ayına kadar, market, alkol ve DashMart satın alımlarında her ay 35 ABD doları veya üzeri ilk siparişte %10 indirim kolaylığı sağlayacak. Ayrıca satın alma koruması, uzatılmış garanti ve yabancı işlem ücretleri de bu ek kart üyesi avantajlarından birkaçıdır. DoorDash, World Elite Mastercard ile, DashPass üyesi olarak her ay ilk DoorDash siparişinizde aylık 5 ABD doları kredi indirimi sağlanacak. Buna ek olarak DashPass avantajları, ,ücretsiz 7/24 konsiyerj hizmeti, Mastercard Paha Biçilmez Deneyimlere erişim ve kimlik hırsızlığı ve dolandırıcılık suçlamalarına karşı korumayı da içeriyor. DashPass, aynı zamanda kart sahiplerine,araç paylaşımı, yiyecek teslimatı, çevrimiçi alışveriş ve daha pek çok konuda özel teklifler de sunuyor. 

DoorDash Müşterilerine Yeni Avantajlar Sunuyor

Chase Co-Brand Cards‘ın başkanı Ed Olebe “DoorDash’i seven insanlara, tüm satın alımlarının gelecekteki DoorDash siparişlerine yönelik nakit geri kazanmalarını sağlayan çekici bir kart sunmaktan heyecan duyuyoruz” açıklamasıyla piyasaya sürülen Door Dash’ın sağlayacağı kolaylıklar hakkında konuştu. Ayrıca Olebe,  “Daha fazla değer ve rahatlığın kilidini açmak için kart, her yıl ücretsiz bir DashPass üyeliği kazanmak için de kullanılabilir. Basitçe söylemek gerekirse, DoorDash’i seviyorsanız bu kartı da seveceksiniz.” açıklamasıyla DoorDash’ın hangi kesimler tarafından sevilebileceğini de belirtti.DoorDash yeni kredi kartını piyasaya sürerek müşterilerinin gözünde sadakatini artırmayı amaçlıyor. Öte yandan DoorDash platformunun bu yeni hareketi DoorDash’e yeni gelir akış sağlamasının yanında, müşteriler için de yeni birçok avantaj sunuyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir