Güney Koreli şirket Samsung’un son amiral gemisi ailesi olan Galaxy S10 modeli gerek sunduğu tasarım gerekse donanım özellikleri ile oldukça dikkat çeken bir model oldu. Samsung’un Galaxy S10e, Galaxy S10 ve S10+ olarak üç farklı versiyon ile sunduğu modeller güçlü teknik özellikleri ile ön plana çıkıyorlar. Ancak bazı zamanlar da yaşanan cihazların yanıt vermeme ve tamamen donma durumlarında yapacağınız bir işlem ile nasıl eski haline getireceğinizi sizlere aktaracağız. Samsung Galaxy S10 ailesi bölgeler ile farklılık göstererek Snapdragon 855 işlemcisi veya Samsung’un Exynos 9820 işlemci seti ile geliyor. RAM tarafında ise 6 ile 12 GB’a kadar RAM seçenekleri bizleri karşılıyor.

Samsung Galaxy S10 Donma ve Yanıt Vermeme Sorunu

1 1555776650

Yazılımsal kararsızlıklardan ötürü cihaz donanımı ne kadar güçlü olursa olsun, donma ve yanıt vermeme gibi problemler ortaya çıkabiliyor. Bu noktada cihaz hiçbir tepki vermiyor ve açılmıyor. Ancak modeli yeniden başlatmaya zorlama işlemi ile tekrardan eski haline getirmek mümkün oluyor. Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 ve S10+ modellerinde yeniden başlatmaya zorlamak için fiziksel bir kombinasyon yapmanız gerekecek.

  • Cihaz üzerinde güç ve ses azaltma tuşlarına aynı anda basılı tutarak ekran kapanana kadar basılı tutun.
  • Daha sonra 7 saniyeyi geçene kadar basılı tutmanız gerekiyor.
  • Telefon kapanacak ve otomatik olarak yeniden başlatılacak.
  • Cihazın ekranı kapalı olmaya devam ederken, cihazın kapalı olup olmadığını anlamak için titreşimi verene kadar güç ve ses azaltma tuşlarına basılı tutmanız gerekiyor.

Bu işlemler sonrasında telefon yeniden başlatılmış olacak. Donan veya yanıt vermeyen Galaxy S10 serisi cihazlarınızda benzeri bir durum yaşarsanız bu tuş kombinasyonu ile yeniden başlatabilirsiniz. Cihazı tam olarak resetlemeden önce verilerinizin yedeğini aldığınızdan emin olun.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir