2021’den sonra birçok altcoin 12 ayda ciddi şekilde fiyatlandı. Dogecoin (DOGE) 2022’de kaç dolara ulaşacak? Dogecoin neden yükseliyor? Bu yılın başlarında yaklaşık 0,005 dolar olan fiyat 0,70 dolara yükseldi. Dogecoin’i erken satın alan yatırımcılar hala kârlı ancak Mayıs ayında FOMO’ya düşen yatırımcılar için aynı şey söylenemez.

Dogecoin (DOGE) neden yükseliyor?

Bugünkü fiyatın 0.15 dolardan 0.21 seviyesine yükselmesinden elbette Elon Musk sorumlu ve Dogecoin çift hanelerde hareket ediyorsa Elon Musk bunu paylaşabilir. Afacan milyonerimiz bugün bir bomba patlatacağını ve bazı Tesla markalı ürünler için Dogecoin kullanmanın yolunu açacağını duyurdu. Dogecoin şimdilik araba satışlarında kullanılmayacak ancak daha önce Bitcoin kullanarak ödeme kabul eden bir kişi olarak Elon Musk bu ihtimalden uzak görünmüyor.

Elon Musk’ın açıklamasının ardından Dogecoin yine yükselişe geçti

Tesla, web sitesinde birçok ürün satıyor. Tesla markası altında borulardan rozetlere kadar çok farklı ürünler sundular. Oyuncak arabalar, araba şarjları, pijama takımları ve ceketler gibi ürünler de site üzerinden satın alınabiliyor. Elon Musk, Dogecoin marka fiyat dalgalanmaları üzerinde en az etkiye sahip ürün seçeneklerinin pilot uygulaması olarak Dogecoin’e ödeme seçeneği sunuyor. Dogecoin çok geniş bir topluluğa sahip ve sadece DOGE ile ödeme alınabiliyor, bu yüzden insanlar Tesla markalı ürünleri deli gibi satın alabiliyor.

Dogecoin (DOGE) 2022 Tahminleri

daha yüksek ve DOGE, yazı yazılırken 0.19 dolarlık alıcı aramaya devam ediyor. İlk olarak, fiyatın kısa vadede desteği 0.19 dolarda tutması gerekiyor. Bu, 2022’nin ilk çeyreğinde ciddi fiyatlandırma yapabilmek için önemlidir.

Belirleyici faktör, 2022 rallisinin nerede durdurulacağıdır. Hız kazanan alanlar 0,2345 dolar civarında. Bu bölgeden daha fazla yatırımcının katılmasını bekleyebiliriz. Bir sonraki hedef, yeni ATH testinin 0,33 dolarlık direnci. Bu alandaki hacim kırılırsa, ralli yeni başlamıştır. 0,5065 dolarlık güçlü direnç bölgesi, yeni ATH’den önceki son durak gibi görünüyor. Son standı kıran fiyatlar, 2022’de yeni zirvelerin önünü açacak. 0,70 dolar ile 0,85 dolar arasındaki bölgeye yolculuğunuz burada başlıyor. 0,70 doları aşabilen bir Dogecoin ile karşılaşırsanız, piyasa değerini günün toplam piyasa değeri ile çarpacaktır.

Olumsuz bir senaryoda, her fiyat için bir sıfır daha satın alabilir ve aylarca bu şekilde tutabilirsiniz. Bu olursa, muhtemelen Bitcoin’de 28.000 dolar ve altını test edecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir