Geçtiğimiz yıl içerisinde popülerliği daha da artan süper kahraman oyunlarına yakın zamanda bir yenisi daha eklenebilir. Konuyla ilgili olarak gelen iddialara göre Remedy Entertainment, Doctor Strange oyununu geliştiriyor.

Son yıllar içerisinde de süper kahraman oyunlarının popülerliği çok daha arttı. DC tarafından Suicide Squad ve Gotham Knights heyecan verici haberlerde gelmeye devam ediyor. Marvel tarafında ise Spider-Man ve Spider-Man: Miles Morales’in başarısının ardından Spider-Man 2 ve Wolverine oyunu da Sony tarafından aktarıldı. Bunun yanı sıra Avengers ve Guardians of the Galaxy oyunları ile de dikkat çeken süper kahraman oyunlarına yakın zaman içerisinde yeni bir tane eklenebilir.

Remedy Entertainment, Doctor Strange oyunu geliştirme aşamasında olabilir

4 12

Twitter’da @Moth_Culture, Control ve Alan Wake’in geliştiricisi Remedy’nin Doctor Strange oyunu üzerinde çalıştığı iddiası ortaya çıktı. Aynı zamanda oyunun E3’te bir fragman ile duyurulacağını da dile getirdi. Remedy’nin paranormal kurguya olan bağımlılığı düşünüldüğünde bu iddia sahiden mantıklı ve heyecan verici gözüküyor. Fakat Moth_Culture, oldukça güvenilen bir haber kaynağı olmadığı için bu iddianın gerçek çıkmama olasılığı da vardır. 

Facebook Protect mailine dikkat etmezseniz hesabınız kapatılabilir

Daha sonra ise Reddit’te de Doctor Strange oyunu ile ilgili iddialar olsa da E3’ten önce heyecanlanmamak gerekir. Fakat iddiaların doğru olması halinde Remedy tarafından geliştirilen AAA Doctor Strange oyunu yeni nesil ve büyük ihtimalle de PC için geliştiriliyor. Remendt daha önce de açıklanmamış olan projeler üzerinde çalıştığı dile getirilmişti.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir