Sinemanın önde gelen dev isimleri Disney ve Marvel’dan yeni oyunların tanıtılacağı dev bir etkinlik tarihi açıklandı. Marvel ile Disney tarafından 9 Eylül tarihinde yapılacak olan ortak bir yayın ile geliştirilmiş olan ve yakın zamanda çıkması hedeflenen yeni oyunlar tanıtılacak.

Çevrimiçi olarak takip edebilebilecek ve Disney’in her yıl gerçekleştirilen D23 fuarı, bu yıl heyecan verici yenilikler ile karşımıza gelmeye hazırlanıyor. Disney ve Marvel severseniz, 9 Eylül’de yapılacak olan bu etkinliği canlı bir şekilde izleyebilirsiniz. Disney D23 fuarında her iki şirketten ne gibi duyurular olacak gelin detaylara bakalım.

Disney+’a reklamlı abonelik geliyor

Wolverine ve çok daha fazlası

disney ve marvelin tanitacagi oyunlar icin tarih belli oldu

Disney ve Marvel’dan Disney Dreamlight Valley, Marvel’s Midnight Suns ile Lego Star Wars: The Skywalker Saga gibi yeni video ve içeriklerin yayınlanması bekleniyor. Diğer yandan Uncharted’ın eski yönetmeni olan Amy Hennig’in stüdyosu Skydance New Media tarafından geliştirilen bir Marvel oyununa dair bazı bilgiler de vermişti. Skydance ile Marvel, geçtiğimiz Ekim ayında projeyi duyurmuş ancak detaylarını açıklamamıştı. Oyun hakkında yeni detayların bu etkinlikte paylaşılması beklenirken, ayrıca bir Star Wars oyunu da geliştirildiği ve oyun hakkında detayların gelmesi bekleniyor.

Disney’in etkinlik kapsamında tanıtması beklenilen oyun ve projeler şunlar olacak.

  • Bethesda’dan Indiana Jones,
  • Insomniac’tan Marvel’s Spider-Man 2 ve Wolverine,
  • Ubisoft, Respawn Entertainment, Aspyr ve Quantic Dream’den yeni Star Wars oyunları

Etkinlik 9 Eylül Cuma günü Türkiye saati ile 23.00’da gerçekleştirilecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir