Disney Plus’ta fiyatlar nelerdir? Bu yazımızda pek çok internet kullanıcısının dijital yayın hizmeti hakkında oldukça merak edilen bir soruyu yanıtlayacağız.

Disney+ orijinal içerikleriyle 14 Haziran’da Türkiye’de

Disney Plus fiyatlarının ne kadar olduğu son dönemde en çok merak edilen sorulardan biri çünkü Türkiye’de popüler olan dijital yayıncılık hizmeti yakında hizmet vermeye başlayacak. Bu yazımızda Disney+ üyelik ücreti de dahil olmak üzere sık sorulan birçok soruyu yanıtlıyoruz.

Türkiye’ye hizmet veren dijital yayın platformlarının sayısı artmaya devam ediyor. Son yıllarda Netflix ve Amazon Prime Video Türkiye gibi platformlar faaliyet göstermeye başladı. Disney Plus adlı bir dijital yayın platformu yakında Exxen, Netflix ve BluTV gibi platformlara katılacak.

Disney Plus nedir?

Walt Disney Company tarafından sunulan Disney Plus, bir dijital yayın platformudur. Netflix gibi platform kütüphanesinde de birçok dizi, belgesel ve film yer alıyor. Kütüphane içeriğinin çoğu Disney, Marvel, National Geographic, Star Wars ve Marvel’i içerir.

2019 yılında birçok ülkede lansmanı yapılan Disney+, ülke sayısını giderek artırdı. Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, İtalya ve İsviçre başta olmak üzere birçok ülkede kullanıma sunulan dijital yayın platformu, yakında Türkiye’de de hizmete girecek.

Hizmet verilen ülke sayısı ile birlikte içerik sayısında da önemli bir artış olmuştur. Bugün kütüphane, popüler dijital yayın platformunda çok sayıda televizyon dizisi, film ve belgesel içeriyor

Disney Plus fiyatı ne kadar?

  • Yıllık: 279,90 TL (İndirimli)
  • Aylık: 34,99 TL

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir