Tüm dünyada etkileri halen devam eden ekonomik kriz karşısında şirketler zor durumlar yaşamaya devam ediyor. 

Yükselen fiyatların etkisinde kalan Disney Plus, abonelik ücretlerine zam yapmaya karar verdi. 8 Aralık 2022 tarihinde Disney Plus’ın abonelik ücretlerinde artış yaşanacak. Disney Plus’ın zamlı halleri ilk olarak Amerikan Birleşik Devletleri’nde kullanılacak. Peki güncel Disney Plus’ın yeni abonelik ücretleri ne kadar olacak?

Disney Plus aboneliklerinin yeni ücreti önümüzdeki ay yansıyacak. Ülkemizde de hizmet veren bu dijital platformun şu anki ücreti aylık olarak 34.99 TL, yıllık ise 349.90 TL’dir. Amerika Birleşik Devletleri zamlardan etkilenecek ilk ülke olacaktır. Disney Plus’ın yeni fiyat güncellemesinin ülkemize de yansıması bekleniyor. 

Disney Plus abonelik fiyatları yükseliyor

Sling TV’nin fiyatlarının değiştirilmesinin ardından sıra Disney Plus’ın yeni ücret tarifesi belirlendi. Platformlarda yer alan içerikleri reklamsız bir şekilde izlemek isteyenlerin güncel fiyatlara göre 11 dolar ve yıllık olarak ise 110 dolar gibi bir ödeme yapmaları gerekecek. Şu anda bu paketlerin güncel fiyatları aylık 7.99 dolar, yıllık 79.99 dolar şeklindedir. Bu fiyatların Türkiye’deki karşılığı ise aylık olarak 52.99 TL şeklindedir. Yıllık planlama değerlendirildiğinde ise 110 dolar olan fiyat etiketi ülkemizde 481.90 TL şeklinde olacaktır. Bu fiyatlar elbette ki diğer unsurlar değerlendirilmektedir. Konuyla ilgili elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır.

Elon Musk’ın istediği ücretli mavi tikte yeni karar

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir