Gelecek ay Türkiye’ye gelecek Disney+, yıl sonunda normalden daha uygun bir reklam destekli paketi kullanıcıların beğenisine sunacak. İşte bu rakiplerde de yer alan reklam destekli olan paket, kişilerin karşısına aşırı uzun ya da çok sayıda reklam da sunmayacak. Bu konu ile ilgili olarak bilgi veren firma, saat başına maksimum olarak dört dakika reklam çıkaracak ve okul öncesi çocuklar için hazırlanmış içeriklerin içerisinde, reklam destekli paket alınsa da reklam gösterilmeyecek. 

Yeni firma reklamları esas olarak alın gücüne sahip olan yetişkinlere ve gençlere odaklayacak. Uygulamanın diğer kısımlarında çocuklar için hedeflenmiş reklam kullanmayacaklarını net bir şekilde belirten firma, halen reklam destekli ucuz  paketin fiyatını vermiyor. Ancak fiyatın aylık 5 doların altında olması da beklenmiyor. Hatta daha yüksek bir fiyat da olma ihtimali bulunuyor. 

Hatırlamak gerekirse Disney+ Türkiye için üyelik ücretleri aylık 34,99 TL ya da yıllık 349,90 TL seviyesinde bulunuyor. Hatta firma, platformun yayına başlayacağı günü heyecanla bekleyenlere özel bir yıllık olarak tanışma paketi hazırladı. Bu konuyla ilgili olarak yapılan açıklama ise tam olarak şu şekilde oldu; “Yıllık 279,90 TL’lik özel tanışma paketinden yararlanarak yıllık üye olmak isteyenlere Disney+, 8 aylık fiyatıyla sunuluyor. Özel teklif fırsatını yakalamak isteyen izleyicilerin, 14 Haziran’dan önce kayıt olarak 26 Haziran 2022’ye kadar satın alma işlemlerini tamamlaması gerekiyor. Üyeler böylece Disney+ keyfini 8 ay fiyatına 12 ay boyunca yaşayacaklar.”

Disney+ üyelerinin izleyebileceği platforma özel içerikler arasında, yapımcı ve senaristliğini Jon Favreau’nun üstlendiği Star Wars içerikleri “The Book of Boba Fett” ve “The Mandalorian”ın yanı sıra heyecanla beklenen “Obi-Wan Kenobi” yer alıyor. Aynı zamanda, Marvel Studios dizileri “Ms. Marvel” ve “Loki”, Scarlett Johansson’ın başrolünde bulunduğu “Black Widow” ve Simu Liu ve Awkwafina’nın başrollerini paylaştığı Oscar adayı “Shang-Chi ve On Halka Efsanesi” filmleri de platformda izlenebilecek yapımlar arasında yer alıyor. 

Xiaomi MIX Fold 2 en ince ekrana sahip olan katlanabilir telefon olabilir

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir