The Walt Disney Company’nin video servisi Disney+ çok yakın zaman içerisinde Türkiye’de de yayın hayatına başlayacak. Kısa bir süre önce yapılan duyuruda Disney+’ın 14 Haziran’da Türkiye’de kullanıma sunulacağı dile getirildi. 

Türkiye’de aylık fiyatı 34,99 TL şeklinde belirlenen video servisi Türkiye’de de içerikleri için görüşmelere devam ediyor. TV100’den Birsen Altundaş’ın haberine göre Disney+, oldukça başarılı bir projeyle Türkiye’deki izleyicilerin karşısına çıkacak. Altundaş’ın belirttiği üzere Disney+, Atatürk dizisi için Aras Bulut İynemli ile anlaştı. Başarılı oyuncunun Atatürk rolüyle kullanıcıların beğenisine sunulması bekleniyor. Çukur dizisinde başrol oyuncuları arasında yer alan Aras Bulut İynemli’ye dünyaca ünlü oyuncu Emma Watson’ın da eşlik edeceği belirtiliyor. Emma Watson daha önceden Harry Potter ve Felsefe Taşı filminde de görev almıştı. Emma Watson bunun yanı sıra Güzel ve Çirkin, Saksı Olmanın Faydaları ve Pırıltılı Hayatlar filmlerinde de yer almıştı.

Atatürk dizisinin müzikleri Hans Zimmer’e emanet Dizinin bir diğer sürprizinin ise müzik tarafında da olacağı dile getiriliyor. Dünyaca ünlü müzisyen Hans Zimmer’in Atatürk dizisinin müziklerini yapacağı dile getiriliyor. Hans Zimmer‘in Gladyatör, Inception, Interstellar ve Batman filmlerinin de müziklerini yaptığını belirtmekte fayda vardır. İlk sezonunun 6 bölüm olacağı belirtilen diziyle ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. Atatürk dizisiyle ilgili elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günlerde daha detaylı bilgiler elde edilebilir. 

Twitter’dan Rusya devlet hesaplarına engel geldi


Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir