Vivo X100s Pro ile ilgili yeni bilgiler geldi. Bilgilere göre yeni modelde Dimensity 9300 Plus işlemci kullanılacak.

Vivo’nun akıllı telefonlarıyla ilgili hareketli bir dönem yaşanıyor. Tanıtılan modeller kadar tanıtılacak yeni modelleriyle de gündemde olan şirketin sızıntı yapılan yeni modeli Vivo X100s Pro oldu. X serisinin en iddialı modellerinden birisi olacak Vivo X100s Pro’da yeni işlemcilerden Dimensity 9300 Plus modelinin kullanılacağı öne sürüldü. Resmi bir bilgi olmamasına karşın güvenilir kaynaklarda yer alan bu bilgiler, yeni modelin sunacağı performansa dair ilk izlenimlerin de oluşmasını sağladı.

Vivo X100s Pro Özellikleri Dikkat Çekiyor

Vivo X100s Pro modelinin ne zaman tanıtılacağı bilinmiyor. Şirketin bu konuda herhangi bir açıklama yok ancak yapılan testleri, bazı sertifikasyon çalışmalarının yapılması Vivo X100s Pro konusunda güçlü detayları ortaya çıkarıyor. En son 3C kayıtlarında görülen telefon, MediaTek imzalı Dimensity 9300 Plus işlemcisiyle dikkat çekti. Raporlara göre telefonda bu güçlü işlemciye ek olarak 5000mAh kapasiteli bir batarya ve 120W hızlı şarj desteği yer alacak. büyük kapasiteli bataryasını hızlı şarj ile dolduracak olan Vivo, böylece şarj sürelerini de minimuma indirmiş olacak.  Vivo X100s Pro ile ilgili gelen bilgiler şimdilik bunlarla sınırlı. Türkiye pazarında da satışlarıyla dikkat çeken Vivo’da asıl beklenen ise katlanabilir model.

Dimensity 9300 Plus Destekli Vivo X100s Pro Geliyor
Dimensity 9300 Plus Destekli Vivo X100s Pro Geliyor

Vivo X Fold 3 Katlanabilir Telefon Geliyor

Vivo X100s Pro öncesinde şirketin yarın yapacağı tanıtım ile Vivo X Fold 3 modeli tanıtılacak. Şirketin katlanabilir yeni akıllı telefonu olacak Vivo X Fold 3 modelinde iddialı özellikler yer alıyor. bu nedenle tanıtıma takiben şirketin ne kadar satış yapacağı yakından takip edilecek. Tanıtım sonrasında yeni modelle ilgili detayları da aktaracağız.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir