Astronominin alt markası Redmi için K50 serisinin hazırlıkları sürerken şirket yeni modelini Dimensity 9000 işlemci ile destek vereceğini duyurdu.

MediaTek ürünlerini kullanmaya devam eden Xiaomi, Weibo sayfası üzerinden yaptığı duyuru ile yeni telefonlardaki işlemcileri resmi bir şekilde paylaştı. Dimensity 9000 yongaseti ile desteklenen Redmi K50 modelini 2022 yılı içerisinde piyasaya sunulacağını duyurarak bu konuda dikkat çeken Xiaomi aynı zamanda telefonların düz bir OLED panel ile çıkacağını da görseller ile paylaşmış oldu.

K50 serisi içerisinde son dönemlerde en çok dikkat çeken modellerden bir tanesi Redmi K50 Gaming Edition oldu. Dimensity 9000 ve Dimensity 7000 olmak üzere iki farklı işlemci seçeneği ile piyasaya yer alacak olan yeni özel oyun telefonunda, Redmi böylece performansı üst seviyeye çıkaracak. Bugüne kadar piyasaya sunulan en iyi işlemcilerden birisi olarak gösterilen ve yapılan testlerin hemen hemen hepsinde piyasadaki rakiplerin önünde yer almayı başaran Dimensity 9000 destekli Redmi K50 serisi kullanıcıların da dikkatini çekecek. 

Dimensity 9000 etkileyici!

MediaTek Dimensity 9000, TSMC’nin 4nm işlem + Armv9 mimarisi kombinasyonuyla üretildi. Yüksek performanslı Cortex-X2 süper büyük çekirdeğiyle etkileyici bir performans sunan çip, bugüne kadarki tüm testlerde üstünlüğünü net bir şekilde gösterdi. Amiral gemisinde 18-bit HDR-ISP görüntü sinyali işlemcisi var. Bu sayede üçlü arka kameralı kurumları düşük güç tüketiminin yanı sıra HDR video çekimini de destekliyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir