Oppo, K9 serisinin yeni akıllı telefonu için hazırlıklarının son aşamasında. Şirket hakkında gelen son bilgilerde Oppo K9x modelinin 12 Aralık’ta tanıtılacağı belirtildi.

K9 serisi ile orta segment modellerini piyasaya sunan Oppo, K9 serisinin yeni üyesini tanıtmak için çalışmalara başladı. Yeni gelen haberlerde ise şirketin 12 Aralık’ta bir lansman gerçekleştireceği ve bu lansman ile birlikte Oppo K9x olarak adlandırılan modeli piyasaya sunacağı belirtildi. Geçtiğimiz hafta içerisinde TENAA sertifikasyonu ile piyasaya sızdırılan yeni modelin Realme Q3 modeli ile büyük benzerlik taşıdığı görüldü. Ancak Oppo K9x’teki en büyük fark MediaTek Dimensity 900 işlemci oldu. 

Oppo K9x özellikleri neler?

12 Aralık tarihinde tanıtılacak olan Oppo K9x modelinde farklı bir versiyon olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Ancak orta sınıf bir model olmasına rağmen üst sınıf özelliklere sahip olacak Oppo K9x böylece piyasanın en güçlü modellerinden birisi olacağını şimdiden gösteriyor.

TSMC’nin 6 nm mimarisini kullanan MediaTek Dimensity 900 işlemci ile desteklenen telefonda 2.4 GHz’e saat hızına sahip 2 ARM Cortex-A78 çekirdeği ve 2.0 GHz’e saat hızına sahip 6 güç verimli ARM Cortex-A55 çekirdeği yer alıyor. Yonga seti içerisinde aynı zamanda üstün özelliklere sahip Mali-G68 MC4 GPU var.

Yeni model 6,5 inç Full HD çözünürlüklü ekrana sahip olacak. 120 Hz. yenileme hızı ile desteklenen ekran, 6 MP selfie kamerasına sahip. Arkada 0,7 um boyutlu piksel ve 1/1,97 boyutlu bir OmniVision OM64B sensörü var. Arka kamera görüntüsünde yüksek kalite sunacak olan Oppo K9x, modeli 5000 mAh kapasiteli bir pilden gücünü alacak. 30W hızlı şarj sistemine sahip olan telefonda NFC ve IR ise olmayacak. 

Oppo K9x 3 versiyon ile geliyor!

Oppo K9x modelinde 3 farklı versiyon yer alacak. Sunulacak versiyonlar ise şöyle;

  • 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı fiyatı 234 dolar
  • 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı fiyatı 265 dolar
  • 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı fiyatı 297 dolar

Yeni akıllı telefonun sızdırılan fotoğraflar ise şöyle;

Oppo
Oppo

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir